Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какъв ден ще е този петък

Видяна: 19398 пъти

Овен
Луната навлиза в Рак и сключва конфликтен аспект със Слънцето на родените до 1 април. Доверете се на предчувствията си. Днес е добре да се проучва и планира, но не и да се стартират каквито и да било амбициозни дейности и бизнес анициативи. Правете това, което ви идва отвътре. Навлизащият Марс в знака на Лъва ще стимулира активността на хора с властови позиции.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес Марс навлиза в Лъв и към 4 юли ще провокира тежки аспекти с Уран и Сатурн за родените в първата декада. Америка може да влезе в тежки зависимости в деня на независимостта. Случващото се днес ще ви даде ориентири как да постъпите в една трудна ситуация. Добре е да дадете предимство на интуицията, особено при взимане на решения, за които липсва информация.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на гения-глупак, но и на глупака способен на гениални прозрения и решения. На преден план излизат нови играчи в обществената и политическа сцена. Марс навлиза в знака на царската власт Лъва и активизира властовите амбиции на хора с възможности и средства. Вслушвайте се в гласа на интуицията. Яжте само това, което ви се дояде и не се срещайте с хора, които са ви неприятни.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Луната навлиза в Рак и сключва брилянтен аспект с Юпитер от Риби. Ще се случват събития, които ще ви носят подкрепа и защита, ще ви насочват в правилната посока и ще ви свързват с подходящите хора. Ще се събудите с ясното съзнание накъде трябва да вървите и на кого може да се доверите. Мъглата в отношенията се разнася, взимате правилното и навременно решение.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното, за това как трябва да се постъпи в дадена ситуация и какво трябва да се избягва, за да си върнете позициите и да завладеете нови. Ако оставите да ви води интуицията ще си спестите доста главоболия и грижи. Правете това, което ви привлича, яжте само това, което ви се дояде и бъдете с любимите хора.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Този ден отваря нови надежди, но и нови апетити. Невъзможното вчера става възможно днес, но и цената, която трябва да се плати е висока. Доверете се на интуитивните си усещания. Не правете крачка в подозрителна посока и не тръгвайте в комбина с хора, чиито действия и начин на работа ви притесняват. Не яжте каквото не ви се яде, дори и с риск да обидите готвача и домакините.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Ден на рокади. Луната навлиза в нехармоничния ви Рак, но пък Марс го напуска. Един дразнител ще си отиде от живота ви, но близки до вас жени може да бъдат засегнати от нежеланите промени. Семейните и професионални дела са противопоставени. Старайте се да запазите спокойствието у дома. Не бързайте да взимате страна в професионалните спорове и конфликти.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Доверете се изцяло на интуицията и на предчувствието си за хора и ситуации. С някакво шесто чувство ще усетите накъде да вървите и от кого и какво да бягате и да се дистанцирате. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Ден за диагностика във всички посоки на живота, работата и общуванията. Ще усетите и кой лек или лекар ще ви помогне.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
В този ден е от съществено значение да се избягват конфликтите, да се контролират емоциите и да се разчита повече на предчувствията. Ако нещо ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Ще почувствате съвсем ясно какво е полезно или вредно за вас. Днес лесно с отделя житото от просото, усеща се кой лъже, кой ни е предан и ни обича. Доверете се на интуицията.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
До 13-и Луната ще ви гледа в позиция от знака на Рака, но в момента Марс вече навлиза в Лъв, така че силите, които са ви противодействали агресивно се смиряват или вече нямат взможности да се борят срещу вас. Все пак не заставайте на пътя на колективните интереси. В момента може да победите само в двустранни битки. Обърнете внимание на семейството, работата да почака.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Водолей
От днес Марс ще ви гледа в опозиция от знака на Лъва. Ще се нагнетява напрежение, което ще достигне критични нива в началото на юли, когато Марс ще сключи тежки аспекти с Уран и Сатурн. Вероятно от днес ще започне да се развива проблемът, с който трябва да се справите през юли. Доверете се на интуицията. Ще се събудите с ясното съзнание за полезното и вредното за вас.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес ще се събудите с ясното усещане за полезното и вредното и за посоката, която трябва да следвате. Енергията ви нараства, интуицията ви работи на пълен капацитет и до вечерта намирате изход и от най-трудната ситуация. Решенията в момента ще дойдат повече по пътя на вътрешното усещане, а не по законите на логиката. Планирайте за утре пътувания и важни срещи. Вие сте на ход.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
11 Юни 2021 година