Архив на статии от категория -> Хороскоп

Чии желания ще се сбъднат днес

Чии желания ще се сбъднат днес

Овен
Изчакайте, не проявявайте излишна активност до обед, но каквото си пожелаете може да се сбъдне. Насрочете важните срещи и връзки за следобед, когато с лекота ще се реши имотен спор, ще се направят нужните инвестиции и ще се разберете с всеки по спорните въпроси. Навлизаме в деня на Феникса, възраждат се стари връзки, оформят се и новите лагери на работа и влияние.
Телец
До об...

За кои сряда е проблемен ден

За кои сряда е проблемен ден

Овен
До обед приключете преговори и сключете договори. Следобед клюката се активизират и може да попречи на делата и бизнес отношенията. До утре на обед не споделяйте планове, намерения и идеи, ако не искате да ви ги откраднат и реализират преди вас. Пазете си телефона и документацията, но може да надникнете в чуждата. Ден на шпионски афери, печелят добре осведомените в играта.
Телец

За кои вторник носи успехи

За кои вторник носи успехи

Овен
Днес ще ви дойде подкрепа и от чужбина. Добре е да се преговаря, да се търсят съюзници, да се кандидатства за стипендии и странично финансиране. В момента уреждате и бъдещето на децата си. Информирайте се добре за местата, към които насочвате интересите си в делови и личен план. Ще откриете истинския смисъл на връзките си с някого и може да направите обезпечаваща крачка.
Телец

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Днес се печелят съюзници по всички направления на живота. Символ на деня е табуна волни коне, които тичат в една посока следвайки изпитаните водачи. Дава се клетва за вярност, сключените споразумения ще са от полза за всички преговарящи. Важното е да се мисли и действа екипно и да се направи връзка с тези, с които вървите в една посока. Лъжите носят провал.
Телец
Тежък и риск...