Архив на статии от категория -> Хороскоп

Кои ще са късметлиите този вторник

Кои ще са късметлиите  този вторник

Овен
Опитайте да се видите отстрани. Ден на маймуната. Не се знае кой от коя страна на клетката стои. Старайте се да не губите свободата си на избор и придвижване. Не сключвайте договори, които биха ви застопорили дълготрайно, без защитаващи правата ви клаузи. До три дни ще ви се отвори много по-добра възможност за работа и връзка. Не продавайте евтино и идеите си.
5
Работа
...

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Денят е добър за подписване на нови договори и създаване на нови партньорски връзки. ще получите съобщения, които ще отворят врата към едно обезпечено бъдеще. Ако водите преговори не отивайте в крайности. Днес е от значение да знаеш докъде може да стигнеш и къде трябва да спреш. Губят тези, които извиват ръцете на бъдещите и настоящи партньори и съюзници.
4
Работа
5

За кои тази неделя е хубав ден

За кои тази неделя е хубав ден

Овен
Денят идва с желание за разбирателство и хармония. Тези, които в предните дни са доминирали над вас сега ще ви потърсят с желание за съвместна работа или услуга. Приемете протегнатата ръка и ще спечелите повече отколкото очаквате. Не е време за сръдни и конфликти. Стиснете си ръцете в името на бъдещата работа и подкрепа. Всеки ще получи каквото му трябва.
5
Работа
5

Как ще се чувстваме тази събота

Как ще се чувстваме тази събота

Овен
Родените в началото на Лъва и Водолея са в притеснителна позиция. Ако имате работа с такива хора ще ги накарате да се съобразят с вашите искания, независимо дали са справедливи или не. Този ден може да ви даде заслужени и незаслужени предимства и пред Скорпионите. Постъпете честно и не прекалявайте с натиска и манипулацията. Бумерангът на агресията може да се върне.
4
Работа...