Архив на статии от категория -> Хороскоп

За кои петък ще е проблемен ден

За кои петък ще е проблемен ден

Овен
За родените около 5 април денят ще поднесе проблеми и конфликтни ситуации. Може да се провали сделка, договор или чаканото повишение. Конкуренцията се активизира. Добре е да се действа екипно, да се използва колективната сила като щит и меч в посока на личните ви интереси и амбиции. Сами няма да успеете, ще си счупите рогата или пък ще ви ги сложат в момент, когато отсъствате.
Тел...

Как ще я караме в четвъртък

Как ще я караме в четвъртък

Овен
Нищо амбициозно да не се предприема. Не нарушавайте закони и предписания. Луната от Рак е в конфликт с Юпитер от вашия знак. Семейните дела може да зациклят. Не делете имоти. Денят е свързан със сърцето и с благотворителността. Направете дарение или с нещо облекчете живота на близък или чужд човек. Ще дойде подкрепа в тежък за вас или за семейството ви момент.
Телец
До обед...

Какво ни се пише в първия ден на февруари

Какво ни се пише в първия ден на февруари

Овен
Работете активно и ще постигнете нужното до края на деня. Задействайте програмата си максимум. Искайте повече и ще получите достатъчно. Ще имате сили да движите и две неща едновременно. Няма да е така утре, затова постарайте се днес да отхвърлите повече работа и да се срещнете с нужните ви хора. Ще получите съдействие и може да подпишете нов договор.
Телец
До обед работете п...

Кои ще са късметлиите във вторник

Кои ще са късметлиите във вторник

Овен
Днес може да стъпите на нова база и позиция, да започнете нова дейност и да приключите с обещаните задачи. Освободете си ума и ръцете за новото, което предстои. Някой освобождава и сърцето си от стара връзка и ангажимент. Денят е свързан със строителството и ремонтите. Решете как ще подредите дома и офиса, за да имат нужния простор и функционалност. Попитайте и партньора.
Телец