Архив на статии от категория -> Хороскоп

Кой какво да очаква този петък -3.04.2020г.

Кой какво да очаква този петък -3.04.2020г.

Овен
Ден за нови творчески и лични инициативи. Всичко предприето ще заложи нови основи за бъдещето и ще ви донесе предимства. Представете си възможно най-точно и ярко това, което искате да постигнете и линията на поведение, която смятате да следвате. Нещата може да се развият точно както ги планирате и даже с по-големи екстри от предвиденото. Отпадат ограничения и задръжки.
• Работа 5 <...

Ще има ли днес изненадани?

Ще има ли днес изненадани?

Овен
Поне до обед нищо важно не започвайте, не правете планове и не се обвързвайте с непроверени хора. Контролирайте емоциите. Не е нужно на никого нищо да доказвате. Няма да ви разберат, само ще си развалите отношенията и ще качите кръвното. На работното място и у дома не заемайте крайни позиции. Вечерта ситуацията ще се обърне във ваша полза и интерес.
o Работа 4
o Пари 5
...

Как ще сме през първия ден на април

Как ще сме през първия ден на април

Овен
Важното за деня свършете до обед. От обед до утре на обед ще търпите лишения и ще влизате в неблагоприятни и рискови ситуации. Необходима е активна самозащита от чернотата наоколо. Контролирайте децата. Работата и семейните дела са противопоставени. Както и да постъпите нещо ще излезе от контрол и ще изисква странична подкрепа. Не влизайте в разправии и скандали.
Работа 4
•...

Как ще сме в последния ден на март

Как ще сме в последния ден на март

Овен
Днешният ден бележи началото на нов старт и за всички от зодията се очертава раздвижване в делови, социален или личен аспект. Вашата любов към компаниите и приятелите ще Ви импулсира да устроите поредната вечеринка. Някои го отдават на омразата Ви към самотата. Обърнете внимание на дома си и се заемете с неотложните ремонти. Пестете парите си и отложете желана покупка за някои от следващ...