Архив на статии от категория -> Хороскоп

На кои ще им е тежко тази сряда

На кои ще им е тежко тази сряда

Овен
Ден на огромните апетити, които може да ви изпокарат с колеги и близки. Вървите към изневери и изнервящи ситуации. Намалете темпото, не си позволявайте действия, за които ще съжалявате. Почти в края на работното време ще успеете да разделите неделимото и да се спазарите. И у дома тази вечер ситуацията отива към оправяне, към примирие и разбирателство. Приберете се навреме.
4
...

Кое е важно този вторник

Кое е важно този вторник

Овен
Днес и утре в хороскопа ви се оформят тежки и рискови аспекти. Работата и семейните задължения са противопоставени. Добре е до обед да проведете важните срещи и преговори и да привлечете съмишленици. От обед до утре на обед нищо отговорно да не се предприема. Амбициите ви надскачат здравия разум. Очертават се остри сблъсъци на интереси, позиции и мнения.
4
Работа
4

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Ден на колелото, правилата се променят. До обед се заемете със себе си. Променете прическа и визия, изберете подходящия тоалет, подгответе се добре за инициативите си следобед, когато е добре да проведете съвместни делови срещи и преговори. До края на работното време вземете важни решения. Опитайте се да привлечете настоящи и бъдещи спонсори, съюзници и сътрудници.
4
Работа <...

Какво да не подминаваме тази неделя

Какво да не подминаваме тази неделя

Овен
Днес е точният съвпад на Слънцето със Сатурн. Сатурн е Кронос-строгият баща. Проявете повече разбиране към нуждите на близките и децата. Направете това, за което някой ви помоли, а не това, което вие си мислите, че му е нужно и достатъчно. Вслушвайте се в предложенията, които ви правят. Екипната работа е за предпочитане. Следобед обърнете внимание на личните си нужди.
4
Работ...