Архив на статии от категория -> Хороскоп

Какво ни очаква днес според звeздите

Какво ни очаква днес според звeздите

Овен
Добре е днес да се отдадете на активна почивка и релакс, да посетите център за красота, да си доставите удоволствие за тялото и душата с ползването на полезни продукти на здравословни места. Проблемът е, че неочаквано програмата ви може да се обърка. Ще се намесват агресивни и провокиращи фактори и хора, които ще ви вадят от равновесие. Не поемайте излишни рискове.
4
Работа <...

Какъв ден ще е този петък

Какъв ден ще е този петък

Овен
Ден на сърцето и сърдечните работи. Очертават се срещи, които ще са изпитание за чувствата и отношенията ви с партньори. Включете се в благотворителни проекти и сами ще станете обект на спонсорство. Днес колкото и да дадеш, двойно ще получиш. Съдбата ни води към кармични срещи, които ще изискват връщане на старите дългове. Проявете обич и разбиране към околните.
5
Работа

Кои ще са печелившите този четвъртък

Кои ще са печелившите този четвъртък

Овен
Високо енергиен ден. Ще постигнете напредък на всички нива. Сключените договори ще са дълготрайни и перспективни. Не чакайте пасивно някой друг да ви свърши работата и да се грижи за нуждите ви. Погрижете се за нуждите на порасналите си деца или за остарелите си родители. Носете подарък, където и да отивате. Започнете прочистваща диета до пълнолунието.
5
Работа
4
...

Как ще започне юли

Как ще започне юли

Овен
Днес сте близо до таен източник на енергия, подкрепа и сила. Може да получите чаканото финансиране и да бъде включени в спонсорски програми. Ден на фонтана от приливаща енергия. По някакъв начин си осигурявате лична и духовна самостоятелност. Изправете гръб, започнете промени в начина си на живот. Някой ще започне ремонти и строителни дейности, а друг ще замине.
5
Работа