Архив на статии от категория -> Хороскоп

Какво да не правим този вторник

Какво да не правим този вторник

Овен
Имайте търпение. Късметът ви днес се е успал. До обед може да изпаднете от една класация и да срещнете откази или организирана съпротива. Но от обед навлизате в силен период и по два дни ще постигнете напредък в работата и в деловите задачи. Символ на деня е фонтана от преливаща енергия. Намирате тайни и явни източници на сила и ресурс. Заемете се с благоустройството на дома.
5

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
В първите часове на деня, Слънцето е в съвпад с Меркурий. Това е аспектът на гения-глупак, на хората които в този ден продават за жълти стотинки дарби и таланти. Кризата ви принуждава да се съгласите на ограбващи условия за работа. Важното свършете по най-бързия начин, Вечерта Слънцето ще напусне знака на Овена и една протекция ще си отиде от живота ви.
4
Работа
5

Какво ще ни се случи тази неделя

Какво ще ни се случи тази неделя

Овен
Днес за грешка нека да има и прошка. Отнесете се с разбиране към проблемите и грешките на близките и децата. Не се сърдете за неща, които и вие сте правили. С лекота може да възродите стари връзки и спомени от миналото. Не упорствайте излишно, намерете път към сърцето на тези, които ви липсват. Днес в организма ни се включват енергии на дълбоко и финно ниво.
4
Работа
5...

Кои да внимават какво си пожелават тази събота

Кои да внимават какво си пожелават тази събота

Овен
Ден на двойствени връзки, на думи които ще ви се иска да върнете назад и никога да не сте ги казвали. С пълна сила действа вербалната магия. Не обещавайте нещо, което не можете да изпълните. Ще затрудните и вкарате в разходи и близките си. Този ден сбъдва желанията, но после е много трудно да се откажеш от тях. Ще изживеете някакво приключение. Бъдете отговорни в избора.
5
Ра...