Архив на статии от категория -> Хороскоп

На чия страна е късметът в четвъртък

На чия страна е късметът в четвъртък

Овен
Днес имате големи шансове да намерите подходящата работа, да сключите изгодни договори и сделки и да си оправите положението с един удар. Действайте методично и творчески, не мрънкайте, не се оплаквайте и не се свивайте, ако ви притиснат. Сега е момента да извадите на показ цялата си борбена сила и инат и да се преборите за по-добри позиции в работата, бизнеса и живота.
Телец

Как ще я караме в сряда

Как ще я караме в сряда

Овен
Навлизате в силен и творчески период. Днес е важно да си подсигуриш базата, средствата и хората, с които ще работиш. Добре е да се правят ремонти и разместване, за да е удобно на всички. Ако заемете северната стая в апартамента или офиса ще доминирате и другите ще се съобразяват с вас. Ден на фонтана от преливаща творческа енергия. Време е да се стартират нови инициативи..
Телец <...

Какво ни предричат звездите за вторник

Какво ни предричат звездите за вторник

Овен
Ден на прилепа, а той действа на тъмно. Очертават се изненадващи обрати и удари в гръб. Конкуренцията подготвя атака не по правилата и не така както го очаквате. Ще бъдете наказани за възгордяването си. Родените в третата декада да не слагат пръст в стара рана. Несподеленото и прикритото може да излезе на показ. Точно днес не започвайте нови инициативи и нови лични връзки.
Телец <...

Как ще започнем новата седмица

Как ще започнем новата седмица

Овен
Ден за пътуване, командировки и преместване на нова лична или бизнес позиция. Някой ще уреди всичко на куп, ще намери жилище или офис там, където му предстои често да пътува или да води преговори. Не пропускайте благоприятната възможност да оправите отношенията си с някого, посвийте си рогата. Предстои ви сблъсък с подобни на вас хора, със същото мислене и бизнес интерес.
Телец