Архив на статии от категория -> Хороскоп

Какво ни очаква в съботния ден

Какво ни очаква в съботния ден

Овен
Съветът е днес да не се включвате в агресивни прояви. Луната от Овен е в опозиция на Марс и на масовата карма. Не бива да се провокира общественото мнение. Случилото се днес ще има своите рикошети до края на седмицата. Където се съберат повече хора може да прескачат искри. Днес ще спечелите с умерен и балансиран тон във всички житейски посоки. Увеличете самоконтрола.
Телец
...

Какво ни се пише в петък

Какво ни се пише в петък

Овен
Пълнолунието противопоставя Луната от Овен на Слънцето от Везни. Внимавайте, смирете амбицията, не действайте прибързано и с агресия. Днес конкуренцията е тръгнала с голямата кошница, търси слабото ви място и няма да подбира средствата в желанието да ви елиминира от играта. В такъв ден защитата да е на първо място, а всичко останало трябва да я обслужва. Намалете темпото.
Телец <...

Как ще я караме в четвъртък

Как ще я караме в четвъртък

ОВЕН
Съберете се в юмрук против надигащата се конкуренция. Ден за събрания и колегиални срещи. Преговаряйте с евентуални спонсори и се включете в различни съвместни инициативи, които ще помогнат да се придвижи напред и вашата работа или ангажимент. Където се действа солово ще се загуби време и може да се наложи да напуснете старата позиция. Защитете това, което си е ваше.
ТЕЛЕЦ
Ден...

Кои са късметлиите в сряда

Кои са късметлиите в сряда

Овен
Вървите към неравностойно обвързване в желанието да избягате от проблемите. Родените около 5-10 април са в тежка позиция, но може да получат изненадващо предложение, което ще им даде глътка въздух в труден момент. Потискайте комплексите от миналото, имайте предвид, че нещо привидно тръгнало по стария начин ще се развие в печеливш за вас вариант. Не бързайте да унивате.
Телец