Архив на статии от категория -> Хороскоп

Какво ни е предречено за тази неделя

Какво ни е предречено за тази неделя

Овен
Неделя е ден, в който със сигурност ще успеете да възстановите равновесието в ежедневието си. В лично отношение ще е трудно за мнозина, тъй като в работният процес ще присъстват личности, които постоянно създават напрежение около вас. В лично отношение, приятелските и обществените контакти са напълно възможни. С повече усилия ще изгладите напрежението и нерешените проблеми за момента ще...

Какво ни вещаят звездите за съботния ден

Какво ни вещаят звездите за съботния ден

Овен
Днес не ставайте рано и не тръгвайте рано на път. Отлагайте за по-късно както приятните, така и неприятните разговори. За родените след 14 април проблемите никнат като гъби. Може да се очаква агресия дори и от страна на хората, с които имате перфектни отношения. Идват неприятни вести. Не позволявайте на комплексите да вземат връх над здравия разум. Нищо ново не започвайте.
4
...

За кои този петък ще е успешен ден

За кои този петък ще е успешен ден

Овен
До обед се постарайте да се сдобрите, да пробиете барикадата от неприязън и конфликти. Ден за прошка. Следобед може да получите неприятна вест. Тази вечер влизате и в рискови отношения, които ще ви поставят в конфликт на интереси и позиции. Нищо важно да не се започва. Контролирайте емоциите и не отстоявайте мнението си на всяка цена. Бъркате в преценката.
4
Работа
4

Какво да правим този четвъртък

Какво да правим този четвъртък

Овен
Подбирайте внимателно думите си, за да не обидите някого и да си създадете излишно врагове. Родените в първата декада са в неблагоприятна професионална позиция. Утре и другите ще се поизпотят и ще се наложи да приемат нежелани условия. Не тръгвайте в командировка, ако у дома имат нужда от вас. Не си и помисляйте за изневери. За всяко удоволствие ще се плаща с лихвите.
4
Работ...