Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да НЕ предприемаме тази сряда

Видяна: 20069 пъти

Овен
В деня преди новолунието се сгъстява астралната мъгла. Нищо не може да се разбере и предвиди. Действията са завоалирани. Ще бъдете заблудени и използвани и сами да постъпите нечестно. Подвластни сме на тъмни мисли и желания. Отравяме си живота с нереалистични очаквания и лъжи. Останете където сте, не предприемайте нищо отговорно за бъдещето.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
И след добър сън ще станете изтощени тази сутрин. Всичко ще ви се отдава с много труд. Не се напрягайте. В този ден няма енергия. Изтощени сме от дългите очаквания нещо да се случи и получи. В момента се активизират негативни сили и фактори целящи да подкопаят определени интереси и позиции. Нищо важно да не се започва. Ограничете контактите, не се хващайте на чуждо хоро.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
В деня преди новолунието тъмнината около нас и в отношенията ни с партньори е непрогледна. Не предприемайте нищо важно и отговорно. Отложете деловите срещи и представителните разговори за другата седмица. Както и да постъпите ще се окаже, че сте сбъркали и сте засегнали нечии интереси. Бъдете отговорни, не рискувайте. Гонете от съзнанието си натрапчивите мислии и мелодии.
3
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Ден на хидрата поглъщаща Луната в деня преди точното новолуние. Всичко предприето ще потъне в прахта на забравата, ще ви донесе загуби на пари и чувства и ще причини много болка. Нищо важно не предприемайте днес и утре, ако искате да си спестите грижи и разочарования. Бъдете отговорни, бягайте от връзки с хора, които и друг път са ви предавали, подвеждали и навреждали.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Съветът е нищо важно да не се предприема. Не си определяйте първа среща, а и за втората си помислете. Неблагоприятно за сключване на нови договори и старт на нова бизнес инициатива. Всичко предприето ще тръгне накриво и ще изисква двойно повече средства за преправяне и напасване на нещата. Но днес и пророчествата са лъжливи, така че нека всеки сам си прецени как да действа.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес и утре не поемайте рискове. Предстои слънчево затъмнение в знака на конфликтните ви Близнаци. Ще бъде затъмнена и вашата управляваща планета Меркурий. Не се препоръчват важни сделки. Не отваряйте ново заведение точно в този ден. Всичко стартирано с амбиция и желание за печалба ще претърпи поражение. Ще се изправите пред краха на една илюзия и в любовта.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Този ден ще сложи край на фалшивите и вредни връзки. Ще разкриете някаква измама или далавера. Хора, на които сте се доверили се провалят. Правите неприятно разкритие, но точно то ще помогне да се отърсите от вредни влияния и връзки. Спазвайте диета. Случващото се ще ви пречисти от насъбраната отрова в живота. Добре е да се приключва, но нищо ново да не се започва.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Обгръща ни тъмнината на приближаващото новолуние. Всичко ще се прави завоалирано и на сляпо. Много хора ще сбъркат в избора си. Трудно осмисляме информацията и още по трудно се ориентираме кое е истинско и кое е лъжа. Както и да постъпите ще сбъркате, ще стъпите на плаващи пясъци в отношенията и ще претърпите загуби. Ден за диета и прочистване от събраната шлака.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден с тежко и негативно излъчване. Губим енергия и лесно попадаме в капани. Тъмнината на приближаващото новолуние действа подтискащо. Луна, Слънце и Меркурий ви облечват в опозиция, а Нептун от Риби стимулира нереалистичните ви очаквания. Предстои слънчево затъмнение. Започнатото днес и утре ще ви донесе само загуби. Останете където сте, бъдете внимателни.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Съветът е днес нищо важно и отговорно да не се предприема. Който тръгне с голямата кошница ще се върне дори и без нея. Неблагоприятно за оперативни намеси в областа на белия дроб и крайниците. Отлагайте за другата седмица важните си срещи и начинания и ще си спестите загуби и провали. В този ден е препоръчително да се приключва и да се довършват започнати дела.
5
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден с негативна и вредна енергетика. Нищо да не се предприема. Не влизайте в спорове, не поемайте ангажименти, особено ако е трябвало друг да ги свърши. Нужна е избирателност във връзките. Спазвайте диета. Днес лесно се чистим от отровите на всички нива. Нужна е трезва оценка на реалностите. Маските падат, виждате някого в истинската му светлина и си правите изводите.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес нищо не е такова каквото изглежда. Истината е скрита зад няколко маски. Отношенията зациклят, особено ако един от партньорите не смири претенциите. Всичко предприето в този ден ще донесе само неприятности и болка. Не искайте много от живота и от другите. Запалете лампите, нека е светло. Не носете изделия от кости и рога. Вероятни са кризи и здравословни проблеми.
4
Работа
3
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
09 Юни 2021 година