Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ще ни донесе този вторник

Видяна: 17324 пъти

Овен
Денят е благоприятен за всяко начинание. Съветът е да не отлагате за утре нищо важно и отговорно. Уплътнете максимално работното си време, а и за след това уредете срещи, на които да разрешите семейни и имотни спорове. Преговаряйте с роднини, направете огледи на апартаменти и терени. Ден за брокерски инициативи и за намиране на подходящата база.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес може да уредите сделка с недвижим имот и да постигнете примирие с роднини, с които има да се дели бащино и родово наследство. Всеки трябва да направи своята навременна стапка и отстъпка, за да се постигне съгласие. До вечерта ще се похвалите с поне една победа. Може да влезете в перспективна група или творчески екип. Всичко посадено и в градината ще даде богата реколта.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
В този ден преразпределяме средства и наличности. Уредете имотен и наследствен спор. Добре е за всякакъв вид брокерски дейности и огледи на терени. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти и амбиии. Пазете очите, намалете натоварването. Ден на Слънцето, в който е възможно прозрение за пътя напред. В следващите два дни ще се печете на бавен огън.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Може да се разберете с роднини по спорни въпроси. Изчистете проблемите около имоти и наследства. Може да намерите базата и теренът, които търсите отдавна. Започнете ремонти и строежи или купете на „зелено” имот за себе си или за децата. Случващото се в този ден може да ви заземи на нова база, в нов град и в нови делови и партньорски отношения. Направете огледи.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес ще се водят тежки битки за терени и имоти, за бащино и майчино наследство. Следете кръвното, вероятни са хипертонични кризи. Не си слагайте на сърце забележките и пороят от думи, с които някой ви засипва. Днес е трудно да се измъкнеш от старите зависимости и връзки, но ще ви се наложи. Решете старите спорове и ще ви олекне. Ден с ведра и пречистваща енергетика.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден на придобивки, особено за дома и за нуждите на семейството. Може да намерите търсеното жилище за вас или за децата. Следете обявите, свържете се с брокери. Ден за уреждане на спорове около наследства и семейни имоти. Може да направите изгодна замяна. И независимо какви разходи ще имате в бъдеще доходите ви ще нараснат. Очертават се печеливши сделки.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Вдъхновен и творчески ден. Тези, които се търсят ще се намерят, ще свършат добра работа, ще обменят опит, ще си помогнат в квартирния въпрос и може да направят изгодна имотна сделка. Контролирайте емоциите. Печели здравият разум. Където се проявяват чувства надеждите ще бъдат излъгани, а където всичко е поставено на точни договорни отношения и двете страни ще спечелят.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Ден за сеитба. Може да посеете в нечия глава идеите, които лично не сте могли да реализирате. Уредете имотни и наследствени дела. Посадете цвете и върнете дълг. Да не се секат дървета и подсичат чуждите мечти. С една дума може да стимулирате близките към важни дела или да ги откажете от новите начинания. Бъдете отговорни в избора си и в съветите, които давате някому.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден за преговори по имотни и наследствени въпроси. Може да откриете подходящият за вас апартамент или офис. Правете огледи, направете някои уговорки с роднини. Денят е с пречистваща и оздравяваща енергетика, която позволява да се изчистят дълговете натрупани във времето и да се прокара мост в роднинските отношения. Пазете очите, следете кръвното и не се пренапрягайте.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Денят ще донесе шанс за материална придобивка. Действайте в посока на имотни наследствени дела. Днес може да получите своя наследствен дял или да продадете и замените такъв. Получавате и награда за старанието си в миналото. Всичко, което се посее днес ще се хване и даде богата реколта. Ако ви хрумне някаква идея непременно намерете начин да я реализирате.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес и за родените в третата декада ще има поводи за напрежение и конфликти. Разрешете семеен и имотен спор, уредете наследства и собствености. Енергетиката е пречистваща. Оставете в миналото разправиите. Работете в градината. Каквото посадите ще се хване и даде богата реколта. Следете кръвното и не напрягайте очите. Не поемайте за утре важни ангажименти.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден за финализиране на имотни сделки. Може да се договорите за крайни цени на покупко-продажби и да капарирате имот. Действайте, използвайте всеки предложен вариант. Днес вие управлявате ситуацията и извличате ползи, а в следващите два дни късметът със сигурност ще ви напусне. Предстои ограбващо новолуние със затъмнение в нехармоничните ви Близнаци.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
08 Юни 2021 година