Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 21899 пъти

Овен
Днес поне една цел ще бъде постигната, а за останалите някой друг ще ви помогне. Обединете сили, амбиции и ресурси с доверени хора. Ден на реката която събира сили от много потоци. Препоръчителна е колективната работа, но с хора с които имате еднакви позиции и интереси. До вечерта ще осъществите полезни контакти, ще получите материална или морална подкрепа.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Днес може да извлечете полза от всяко начинание. Следвайте личната си политика и амбиция дори и леко да се отклоните от набелязана цел. Ако се доверите на интуицията ще избегнете загуби. Днес е важна навременната реакция. Ако срещнете преграда заобиколете и продължете. Осъществете среща с потенциални спонсори. Добре е да се включите в съвместни проекти.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Днес печели нестандартният подход във всяка ситуация. Ако срещнете преграда може да я подкопаете или заобиколите и да постъпите така както ответната страна изобщо не очаква от вас. В критичен момент ще се появи съюзник, с когото заедно ще се преборите с проблема. Този ден залага тестова програма пред партньорските ви връзки. Движете се напред, не се връщайте назад.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Днес може да спечелите допълнителни пари, да прокарате делови проекти и идеи и да привлечете спонсори. Кандидтствайте по европейски проекти, направите нужните заверки и регистрации. До вечерта ще постигнете поне една важна цел, а и длъжници ще ви се издължат. Имате шанс да заемете овакантено място и да си върнете изгубени позиции. Конкуренцията ви прави крачка назад.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Днес на всяка крачка ще срещате прегради, ще се нуждаете от подкрепа и защита, от помоща на приятели и близки. Сами няма да се справите. Ще си проличат тези, с които може да работите и в бъдеще. Обединете сили и ресурси и ще постигнете максималното. Днес конкуренцията ще ви елиминира поеденично, но ако се съюзите в юмрук с подходящите хора успехът ви е гарантиран.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Днес получавате подкрепа и стимул, работата ви се отпушва и до вечерта може да постигнете нещо отдавна желано и мечтано. Кандидатствайте за нова служебна позиция. Рекламирайте се, търсете спонсори за проектите си, организирайте срещи с хора, които могат да ви подкрепят по един или друг начин. Ден на вдъхновено движение напред към важни за бъдещето ви цели и дейности.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
В този ден може да направите важна крачка към целта, да привлечете нужните ви хора и да намерите мястото си в редиците на нови делови партньори. Обединените усилия и колективната работа ще носят полза за всеки един от групата. Важното е да действате съвместно в една взаимно изгодна посока, а не да подкрепяте каузи, които не са ваши само поради изкушението за печалби.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес попадате в тежки лични и професионални задръствания. Трудно ще следвате избраната посока. Ще ви е нужна подкрепата на близки и приятели. Ще се случват събития, които ще ви ориентират във връзките и ще показват на кого може да имате доверие и на кого вече не. Постойте близо до течаща вода. Ще ви осенят вдъхновени идеи и ще намерите изход от проблемите.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на водата, няма по-силна стихия. За един работата ще тръгне като по вода, а друг ще бъде влачен от мътните потоци на неуредените финансови взаимоотношения. Доверете се на интуицията и ще намерите изход от привидно безизходна за вас ситуация. Ден за пътуване и опознаване на света и на амбициите на другите от различна гледна точка. Светогледът ви се променя.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Козирог
Всичко предприето в този ден ще тръгне по правилата и ще ви донесе ползи. Навлизате в силен двудневен период, в който ще се похвалите с придобивки, с покани и успехи при публични изяви и артистични участия. Сега е момента да влезете в нова среда и да приемате делови предложения. Ще получите подкрепа в посоката на личния ви и професионален интерес. Опитайте да уредите финансиране по държавни поръчки и проекти.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Днес и за родените във втората декада ще има пречки и проблеми по пътя, но като цяло денят ще ви донесе възможност да обедините сили, ресурси и интереси с доверени партньори. Сами трудно ще се справите не само с предстоящата работа, но и с необходимото финансиране. Ден на прозрение за благоприятните възможности и за ходовете, които ви предстоят. Уредете документи и разрешителни.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
Ден на водата. Ще се чувствате добре, ще плувате в свои води и работата ви ще спори. Може да получите награди, повишение и пари в брой. Не се отказвайте, ако ви предложат съвместен бизнес, хора, с които и друг път сте работили добре. Близо до вода ще получите прозрение за бъдещето. Пътувайте, мислете за прекрасни неща и те ще ви се случват. И сънищата ви ще се сбъднат.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
07 Юни 2021 година