Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише тази сряда

Видяна: 20557 пъти

Овен
В този ден е важно да вникнеш дълбоко във всяка ситуация и информация, да осмисляш като четеш нещо и като слушаш наистина да чуваш, а не информацията да ти минава покрай ушите. Един от дните, в които си даваме сметка кое е важно и кое е второстепенно в дадено положение на избор. Ще спечелят повече тези, които се доберат до поверителната и нередактирана информация.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на поверителната информация. Търсете начин да се доберете до нужните ви оферти и факти. В такъв ден може да стигнете до основата и до корена на всичко, което е важно и на което се крепи живота, връзките ви и работата, с която се занимавате. Желателна е среща с учителите и с капацитет в интересуващата ви област. Сега е момента да подновите участия и в стария екип.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Тенденцията е днес всичко да е скрито покрито, да се върши на тъмно и далече от погледите на обществото. Печелят тези, които отдавна са в играта и имат допуск до контролирана и поверителна информация. Все пак някои печати ще бъдат счупени. Научаваме информации скривани и манипулирани до сега. Реагирайте изпреварващо и напаснете плановете си на новата реалност.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Това, което ви интересува и търсите днес го има някъде обяснено и написано. Само трябва да се поровите, да прочетете и да преосмислите нещата. Важно е да стигнете до корена на проблема, да си изяснете нуждите и тогава да взимате решение как да постъпите. Консултирайте се със специалист. И сънищата ви носят част от решението, стига да ги изтълкувате правилно.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден за проучване на места и терени, на които може да се внедрите в бъдеще. Действайте на място, не ползвайте посредници. Днес всеки върши работа само за себе си. Може да се доберете до поверителна информация, която ще ви откаже от една инвестиция и насочи към друга. Може да намерите и подходящите треньори за вас или за децата. Лесно се усвояват нови знания и умения.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Ден за учене, проучване и проверка на получените информации. Опитайте да стигнете до корена на проблемите и да разучите изоснови това, което пряко ви касае или интересува. Ако се предоверите на нечии думи и уверения ще сбъркате. Днес е важно да прецедиш всичко през своята цедка от възможности, желания и амбиции. Търсете нови учители и треньори за вас и децата.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Днес изкусителката Венера навлиза в нехармоничния ви Рак. Любовният ви живот зацикля или се появава трети в отношенията. Ще ви притеглят нови усещания и ще намирате странични занимания. Може да влезете в нова група по интереси или да намерите нов творчески екип и треньор. Добре проучете хората, с които смятате да се свържете в лична или професионална връзка.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Денят е благоприятен за среща с посредници и производители. Затвърдявате положението си в средата с паралелни договори. Пътувайте правете огледи. Не спестявайте информация, другият много добре се е подготвил. Влезете в нов екип и в нова група по интереси. Сега е момента да намерите мястото си в средата, в която смятате да се развивате. Лесно се усвояват нови знания и умения.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
От няколко страни ще ви предлагат идеи и решения. Съветът е всичко да се проучва и проверява. Предоверяването ще ви донесе само болки и загуби. Предавайте опита си и се учете от опита на другите. Днес учителят си намира ученици и обратното. Добре е да се запишете за нов лечебен или квалификационен курс. Подредете методично документи и дела, опреснете си и езика.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден за усвояване на нови знания и умения и затвърдяване на старите. Подновете занимания и уроци, потърсете учители за децата, ако им предстоят изпити и кандидатстване. Добре е да проведете някои консултации със специалисти в интересуващата ви област. В най-силна позиция са хората имащи достъп до качествена и достоверна информация. Наблегнете на растителната храна.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Ден на знаещите и можещите, на тези които ни водят в мрака на нелоялната конкуренция и фалшивите новини. Посетете специалисти в интересуващата ви област. Проведете нужните консултации и не взимайте решения, които не сте обсъдили с близките. Ако отдавна търсите място за изява на личното си хоби, днес може да откриете подходящата група и човекът, който да ви насърчи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Случайно или не, но днес водите в играта и държите в ръцете си важни информационни козове, които използвани добре и на място ще ви осигурят бъдеща защита, добра работа и стабилни доходи. Преговаряйте, не продавайте за жълти стотинки личните си дарби, знания и възможности. Днес информацията и дарбите са злато, което може да позлати умелите играчи. Ден на вещите в занаята.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
02 Юни 2021 година