Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни се пише този четвъртък

Видяна: 20400 пъти

Овен
До обед сме във властта на вербалната магия. С една дума може да загубите или да постигнете много. Не разкривайте картите си. Отложените за следобед разговори ще минат много по добре и ще станат база за бъдещо сътрудничество. Обадете се на тези, с които прибързано сте се разделили или сте прекратили лични и делови контакти. Този ден възстановява полезни връзки и отношения.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден на преговори. Лесно се преодоляват дистанциите и се подновяват връзки, които в миналото са били полезни и за двете страни. Имате възможност да възродите и стари чувства. Ден на феникса. Възкръсват от пепелта на минало отношения, които ще помогнат на вас и на близките ви в пътя напред. Ден за пътувания и командировки, за срещи на място и разговори на четири очи.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
До обед не водете преговори и не взимайте страна в колегиалните и роднински спорове. Ако счупите нещо е лош знак. Ще ви провокира желанието да изпъкнете и да с наложите в средата си. Може да направите забележки или разкрития, които ще се отразят негативно на бъдещите ви дейности и отношения. Не нарушавайте дадените обещания и внимавайте какво си пожелавате.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Действате разпиляно, започвате деня с препирни. Ако се скарате с някого после трудно ще се помирите. Следобед може да изгладите недоразуменията и да тръгнете заедно в посока на съвместната работа и бизнес интереси. И в личен план намирате точните думи, а и случващото се изисква обединение на семейните сили и ресурси. Ден за прошка. Намира се лек за всеки и за всичко.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Денят може да започне с разправия у дома или на работното място, но ще завърши с помирение и намиране на устройващия и за двете страни вариант. Добре е да погладувате, а и малко повече аскетизъм ще ви се отрази стимулиращо. В организма ни се включват енергии на фино ниво. До утре на обед ще намерите изход от неприятни и зациклени положения. Бъдете дипломатични.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед може да убедите да ви съдействат дори и хора, с които обикновено ви е трудно да седнете на една маса и да се разберете. Следобед дистанциите се стопяват, успявате да привлечете нови съюзници и сътрудници или да станете част от нов творчески екип. В организма ни се включват енергии на фино ниво. Става ви ясна мотивацията, която движи някого и вече не му се сърдите.

5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Везни
Отложете за следобед важните срещи и делови ангажименти. Сутринта не поемайте рискове и не правете несъгласувани с партньорите си изказвания. Ако поемете един неуточнен ангажимент ще се вкарате в конфликти и ще платите разходите на всички. Пазете си личните вещи и данни, защитете си територията. Планирайте за утре пътувания и преговори.
4
Работа
6
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Започвате разпиляно, без нужната стратегия и концентрация и изпускате нишката на преговорите. Не се изказвайте неподготвени. Насрочените за следобед срещи ще минат на ниво. До утре на обед ще получите нещо чакано отдавна. Работете над проекти, които може да получат одобрение и финансиране. Обадете се на стари партньори, подновете делови връзки и започнете отначало.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Ден на вербалната магия. Колкото по-малко говорите и коментирате живота или избора на околните, толкова по-добре. Провокациите ще са на всяка крачка. Внимавайте какво пожелавате на себе си или на някой друг. За всичко получено днес ще се плаща в бъдеще. Родените около 5-10 декември може да станат обект на психологическа атака и въздействие. Не приемайте чуждите идеи като свои.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Ден на разкритите карти. Нечия приказливост и нетактичност ще ви помогнат да разберете какво се случва в противниковия лагер. Може да уредите някой да ви съдейства и подкрепи в инициативите. Не унищожавайте писма, бележки и квитанции, ще ви потрябват. Подсигурете се с резервни варианти. Имате шанс да реализирате поне един. Следобед се опитайте да привлечете стари партньорства.
6
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
До обед трудно ще убедите някой да ви съдейства. Действате разпиляно и объркано и срещате неподготвени хора за инициативите, които искате да прокарате. Следобед е време за стопяване на дистанциите, за извинение и за привличане на проверени в годините хора. Ако искате работата ви да върви, обединете сили и средства с тези, които и в миналото са ви помагали.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Риби
До обед с всеки може да се скарате. Разговорите протичат на висок тон и никой не отстъпва от позицията си. Отложете за следобед важните делови срещи и всичко ще мине на ниво. Добре е да се пътува, да се уреждат командировки и преговори на място. Ден на феникса. Отношенията се възраждат, стопявате дистанциите. Може да намерите нужното лекарство или специалист.
4
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
/монитор

Публикувана на
17 Юни 2021 година