Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Кои ще са късметлиите днес

Видяна: 29402 пъти

Овен
До обед приключете с водените от вчера разговори и направете нужните уговорки. Към обед навлизаме в провокационен период. Може да се разприказвате излишно и да провалите съвместни дейности. В желанието да се похвалите губите контрол и позволявате на клюката да нанесе удар на приятелските ви връзки. Каквото загубите трудно ще възстановите. Пазете бележки и квитанции.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Този ден може да сбъдне едно ваше желание. Изкажете на глас молбите си, но трябва да внимавате какво си пожелавате, защото после няма връщане назад. Ден на вербалната магия. Който не може да работи със словото нека замълчи. Може да направите полезни и удобни за някого своите желания, но в каквато и посока да действате ще бъдете ръководени от лични сметки и егоизъм.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
Ден на откровение за правилната посока. До обед действайте активно, а следобед изчакайте ходовете на другата страна в спорове и връзки. Вероятни са провокации. Нещо дребно може да преобърне всяка ситуация и да ви извади от релси. Планирайте за втората половина на деня двустранни срещи с капацитет в интересуващата ви област, с лекари и учители. Не се карайте с никого.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Довършете преговорите до обед. С напредването на деня ще се изправите пред редица предизвикателства, ще влезете в конфликти за защита на свои и приятелски интереси. Ще си проличат хората умещи да водят спор. Ден на вербалната магия. Каквото си пожелаете до утре на обед с голяма вероятност ще се сбъдне. Предстоят моменти, за които дълго ще си спомняте и говорите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Лъв
Ден за порорчества и предаване на мисли на разстояние. Ако мислим усилено за някого той ще ни се обади. Ден на телепатичните контакти. Може да направите лично разкритие и да разберете мотивацията, която движи нечии амбиции или претенции към вас. До утре на обед започвайте само такива начинания, които бързо ще приключите и уредите. Дълготрайните проекти ще зациклят.
4
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
До обед са благоприятни контакти с работодатели и фирми от чужбина. От обед до утре на обед бъдете внимателни в изказванията. Не споделяйте свои и чужди тайни и не позволявайте на клюката да наднича в професионалния ви и личен живот. Каквото си пожелаете ще се сбъдне. Денят е благоприятен за пътуване и преместване. Започнете само неща, които бързо ще приключите.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Везни
До обед водете преговори, направете някои резервации и заверки. От обед до утре на обед трябва да сме много внимателни в изказвания и коментари. Лесно може да бъдете подведени и провокирани да „изплюете камъчето”, да кажете и направите неща, които ще навредят на личната ви кариера и на интимните ви връзки. Стойте далече от провокаторите, не давайте храна на клюката.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Сутринта е добре за поръчки, резервации и консултации. Ще намерите изход от неприятно положение и ще уредите изгодна сделка. Не се отказвайте от паралелна работа, дори и не по специалноста ви. От обед до утре на обед бъдете много внимателни в изказванията си. Може да засегнете нечии интереси. Счупеното е лош знак. Вечерта си пожелайте нещо и ще го имате.
4
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
Днес и утре в хороскопа ви действа кръст на планетни сили. Може да започнете с важни разговори и да уредите спор, но с напредването на деня ще се случват неприятни ситуации, ще бъдете въвличани в конфликти и разправии, които ще се отразяват негативно не само на работата и личните ви връзки, но и на здравето. Движете се по линията на най-малкото съпротивление. Пазете си тайните.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Случващото се в този ден ще ви даде начална скорост и ще ви осигури базата за бъдещите делови и творчески инициативи. Обадете се на близки в чужбина. В живота ви може да се появи неочаквана защита и спонсор, който да подкрепи начинанията ви. Не бързайте да се отказвате от планове и намерения. Днес и утре може да стъпите на нова база, да привлечете съюзници и съмишленици.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Започвайте само такива проекти и начинания, които ще приключите до утре. Навлизаме в деня на петела. Някой ще се изкаже неподготвен, друг ще се опита да заглуши протестите на съседа и да наложи своята песен и личен избор. Не влизайте в излишни спорове и интриги. Тази вечер намерете тихо и спокойно място и си пожелайте нещо на глас. Ще се сбъднат само благите пожелания.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Риби
Днес Луната ви гледа в опозиция от знака на Девата. Като се добави и пречупващият аспект с Меркурий и Слънце е вероятно да ви засипят проблеми, да се увеличат дистанциите и за всичко да ви трябват много повече усилия и средства. Очертават се намеси, конкуренцията прави своя ход и може да ви отнеме нещо, което с много труд сте заслужили.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве /монитор

Публикувана на
16 Юни 2021 година