Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

За кои този четвъртък ще е тежък ден

Видяна: 21838 пъти

Овен
Тежък и безенергиен ден. Новолунието в 13ч. 54 мин. ще бъде придружено със слънчево затъмнение. Неблагоприятно за раждане около обед. Два часа по-късно Луната е в съвпад с планетата на бизнеса и парите Меркурий. До дни ще се случват събития провалящи сделки и договори и отразяващи се негативно на банковото дело. Бъдете внимателни с личните си финанси.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Телец
Предстои новолуние придружино със слънчево затъмнение, което ще затъмни нечии амбиции и професионални позиции и ще извади на преден план неочаквани кандидати. До обед силите, които ни управляват са сключили примирие и са ни оставали сами да се оправяме. Следобед се включват някои лостове на принудата. Навлизаме в период на разчистване на старите сметки.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Близнаци
По обед е точното новолуние, което ще бъде придружено със слънчево затъмнение, засягащо и оста на кармичните отношения. Това може да се окаже един от неблагоприятните ви и критични дни за годината. До няколко дни може да се случват събития, които коренно ще променят живота ви, професионалните ви и лични отношения. Увеличете самоконтрола и защитните функции, не рискувайте.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Един от най-тежките ви дни в сатурновата ви дупка. Марс напуска вашия знак и ви лишава от някои защити. Ще се случват събития, които ще засегнат болезнено личното ви его и виталитета ви. Не започвайте нова дейност и точно днес не отваряйте ново заведение или търговски обект. Кажете си, че утре ще вземете важните решения, а днес само ще наблюдавате и планирате нещата.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Лъв
Слънцето управлява знака на Лъва. Днешното затъмнение ще се отрази негативно на виталитета ви. В този ден за вас ще действат аспекти свързани с пръста на съдбата. Ще се случват събития, които ще елиминират не само врагове, но и приятели. Ще се провалят съвместни дейности, ще се променят отношенията ви в средата и в местата, където работите или движите важни инициативи.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Новолунието придружено със слънчево затъмнение е точно на обед. Малко след това може да ви се обадят с предложение, което съдържа уловка. Някой ще се опита да ви използва като лост и опорна точка за личните си цели и амбиции. Денят е добър за проучване, но не и за старт на каквато и да било дейност. Не планирайте и раждане със секцио особено в обедните часове. Почивайте си.
4
Работа
3
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
За вас този ден носи затишие пред бурята, която ще се развихри в следващите два дни. Затъмнението в Близнаци засяга повече странични хора и фактори, но скоро ще се окаже, че и вашите интереси може да бъдат засегнати. Всички сме навързани на хорото, от което трудно ще се пуснем. Този ден дава шанс да се приключат някои нежелани връзки и зависимости, но на висока цена.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Скорпион
До обед Луната дефилира в своя 30-и лунен ден, в който висшите сили сключват примирие и ни оставят на собствен ход. И за доборото и за злото в този ден сме си виновни ние самите. Не започвайте нищо важно. Нечии надежди и спестявания потъват, но друг ще се спаси след тежка криза в живота си. Ще се промени положението ви в работата и в социума. Утре ще се събудите със спасителна идея.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Стрелец
По обед е точното новолуние придружено със слънчево затъмнение в знака на опозицията ви Близнаците. Нищо важно да не се предприема. Неблагоприятно за планирано секцио, другото е въпрос на лична карма. До обед връщайте дългове и провеждайте разчистващи дейности. Спазвайте диета, ограничете контактите и не водете преговори важни за бъдещето. Не подписвайте нови договори.
3
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
До обед сме оставени на собствения си избор. Не винете никого за грешките си. Предстои новолуние придружено със слънчево затъмнение. Не се захващайте за нови начинания. Добре е да се планира, да се проучва, да се претеглят плюсове и минуси, но не и да се започва нещо амбициозно. Конкуренцията се опитва да прозре намеренията ви и утре може да направи своя атакуващ ход.
4
Работа
4
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Водолей
Ден за прошка и покаяние. Анализирайте пътя, който следвате и направете някои корекции. Към обед е точното новолуние придружено със слънчево затъмнение. Един ще претърпи поражение, а за друг ще има победа и разширение. Конкурентите ви се хващат на собствената си въдица. Овакантява се място, което след няколко дни вие може да заемете. Не бързайте, изчакайте.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Денят носи повече затруднения и проблеми за родените около 5-15 март. На обед предстои новолуние придружено с частично слънчево затъмнение, което ще затъмни нечии намерения и амбиции. До дни може да се очакват и природни катаклизми в местата, където ще мине сянката на затъмнението. Следете знаците на съдбата и не предприемайте нищо рисково. Спазвайте диета.
4
Работа
3
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве монитор

Публикувана на
10 Юни 2021 година