Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще сме през първия ден на юни

Видяна: 20862 пъти

Овен
Ден на успешни преговори. Постигат се крайни цели. Това, което в миналото е било под ключ вече може да бъде взето и употребено, уредено и приключено. Сметките се изчистват, бъдете справедливи при имотни и наследствени делби. Днес печели упоритостта, уреждат се дела, от които дълго не сте се отказвали и сте се надявали да ги приключите успешно. Не се съмнявайте в себе си.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Телец
Ден за пътувания и командировки, за срещи на всички нива и за приключване на отдавна подготвени сделки. Връщат ви дълг. Приключете с обещаната работа. Водете принципна политика, не опитвайте да се измъквате от отговорност, ако не искате да настроите срещу себе си хората, от които в бъдеще ще имате нужда. Ден и на доброволната жертва, която правим в името на близките и децата.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Близнаци
За родените в третата декада ще има повече възможности и щастливи моменти. Денят ви носи среща с любовта, с важен за бъдещето ви човек и с екип, в който може да се внедрите или да оглавите. Проведете събрания, разширете сферата си на влияние и кандидатствайте по спонсорски програми. Може да получите важно съобщение. Отпушват се дейности и се задействат стопирани проекти.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Рак
Силен и творчески ден. Обединявате сили и ресурси и постигате важна цел. Кандидатствайте по спонсорски проекти. Стари приятели и партньори се обаждат и предлагат подновяване на стопирана поради кризата дейност. Този ден възражда надежди и връзки и помага да осъществите полезни контакти. Ден на преустройства и на действия в полза на децата. Правите и поредната жертва.
5
Работа
5
Пари
6
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Лъв
Силен и творчески ден. Ще блеснете с цялото си лъвско великолепие навсякъде където отивате. Очертават се важни лични и делови срещи, които ще ви донесат нови ангажименти или престижна работа. Оглеждайте се. На едно място срещате спонсор, а на друго сами влизате в подобна роля. Символ на деня е колесницата на победата. Дано я управлявате еднолично и в желаната от вас посока.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Дева
Станете рано, късметът ви си тръгва към обед. Родените в първата декада ще трябва да положат максимални усилия, за да спечелят предимства и да привлекат спонсори. Играйте посредническа роля. Ако свържете двама ще си осигурите съюзници. Ще давате повече отколкото усещате, че получавате, но всичко сторено и уредено днес е вашата лична инвестиция за бъдещите начинания.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Везни
Силен и творчески ден. Може да постигнете повече от планираното и да намерите нужната подкрепа и съдействие. Добре е да се сключват нови договори, да се кандидатства по спонсорски проекти и да се представят готовите планове за обсъждане. Работете екипно и ще постигнете повече. Дава се клетва за вярност. Стремежът е към честност и изрядност в отношенията.
4
Работа
5
Пари
4
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Скорпион
Днес с лекота ще преодолеете препятствията и ще излезете с чест от всяко задръстено положение. Навлизате в силен двудневен период, в който може да постигнете нещо върхово и да направите рязък завой в личната си и професионална политика. Ще почувствате някакво особено вдъхновение, ще ви хрумнат спасителни идеи. В живота ви може да се появи благодетел и спонсор. Оглеждайте се.
5
Работа
4
Пари
5
Любов
5
Късмет
4
Здраве
Стрелец
До обед действайте решително и си гонете личния интерес. Следобед навлизате в труден период, в който амбициите ви се преплитат с тези на конкуренцията. Може да се наложи да обедините силите се срещу трета страна, която в момента напредва като валяк и с никого и с нищо не се съобразява. Днес не бива да се действа подмолно, бъдете справедливи и в отношенията с близките.
4
Работа
4
Пари
5
Любов
4
Късмет
4
Здраве
Козирог
Днес доброто ви представяне в професионален и личен план ще привлече спонсори. Представете готовите си продукти пред публика. Може да ви предложат допълнителни клаузи по старите договори, което ще ви осигури повече пари и по-голяма самостоятелност. Този ден носи награда за положените усилия и преживените лишения. Ще си проличат тези, които могат да побеждават.
5
Работа
5
Пари
5
Любов
5
Късмет
5
Здраве
Водолей
Пътувайте, уредете си срещи, търсете начин за внедряване в нова творческа среда. В живота ви може да се появи спонсор и неочакван благодетел, който може да остане за дълго. Този ден свързва умове и сърца, които си приличат и се привличат. Дава се клетва за вярност. Стремежът е към повече честност в отношенията. Едно признание ще ви спести бъдещи затруднения, кризи и раздели.
5
Работа
5
Пари
4
Любов
4
Късмет
5
Здраве
Риби
Луната навлиза в Риби и бърза на среща с Юпитер. Аспектът е особено благоприятен за родените в първата декада. Денят ви носи среща с покровители и спонсори, възможност да получите повишение и преназначение на желаната позиция и шанс да излезете от задръстен и безнадежден период. Оглеждайте се, търсете срещи с хората, които може да ви помогнат в пътя напред.
5
Работа
4
Пари
6
Любов
5
Късмет
4
Здраве *монитор

Публикувана на
01 Юни 2021 година