Архив на статии от категория -> Доктор

Две храни ни пазят от рак и сърдечни проблеми

Две храни ни пазят от рак и сърдечни проблеми

Съществуват храни, които оказват вълшебен положителен ефект върху човешкото здраве и могат да ни предпазят от ужасни болести.
Така например боровинките са признати от учените като една от водещите храни, които имат благоприятен ефект върху човешкото здраве. Намаляват риска от развитие на болестта на Паркинсон при мъжете, полезни са и за сърцето.
Боровинките съдъ...

Виагра за жените

Виагра за жените

Всички мечтаем да намерим вълшебно хапче, което да помогне срещу всички болести на жените: предменструален синдром, менопауза, нестабилно либидо.
Сминдухът, вариант на добре познатото къри, се среща в рецепти под формата на билки или семена за намаляване на проблемите, от които страдат жените по време на менопаузата. И това далеч не е всичко, на което е способен.

Сигнал, че не сте добре със сърцето

Сигнал, че не сте добре със сърцето

Можем да научим много за себе си, ако се научим да слушаме тялото си. В това число влизат и различни здравословни проблеми. Може би ви се е случвало изневиделица да ви се появи някакъв симптом с израз с физически израз и да се чудите защо. Явно не сте обърнали внимание на здравето си и сега тялото ви ви кара да го направите.


Например ако имате твърде бле...

15 вълшебни храни, които топят килограмите скорострелно

15 вълшебни храни, които топят килограмите скорострелно

Когато искаме да отслабнем, обикновено спираме да ядем и мислим, че това е най-ефикасният начин да стопим излишните килограми. Диетите и гладът обаче имат двустранен ефект. От една страна, когато спрем да ядем определени храни, може да навредим на здравето си. Освен това, след диета обикновено следва йо-йо ефектът, а именно възстановяваме стария си режим на хранене и изгубените килогра...