Архив на статии от категория -> Доктор

Помогнете на 5-годишната Бела

Помогнете на 5-годишната Бела

Благотворителен концерт в помощ на малката Бела, която се лекува в Турция, ще се проведе на 20 юни от 20:00ч. в Bouzouki LIVE RESTAURANT By Note Di Vino , Пловдив, на ул. „Димитър Талев“ 87 срещу БИЛЛА . Парите от входната такса , както и процент от оборота, ще бъдат дарени за лечението на момиченцето.
Пет годишната Бела е оцелява по чудо след крайно тежък инцидент...

От вас зависи ще оцелее ли баща на две дъщери

От вас зависи ще оцелее ли баща на две дъщери

45-годишен мъж от Русе се бори с коварно заболяване – тумор на мозъка. Повече от две години Георги е в болница в Турция. Семейството му има само само два дни, за да събере близо 50 000 евро.
„Той прави всичко за нас и е най-смелият татко“, казва неговата дъщеря Мими.
„Не му казвам, че ми липсва, за да не го натъжа, въпреки че ми липсва“, споделя и другата му дъщ...

За кого е полезно да си хапва сланинка

За кого е полезно да си хапва сланинка

Този продукт съдържа в себе си много витамини и наситени мастни киселини. И не на последно място, при попадане в организма на човека, свързва и изкарва токсините. Особено важни са две от тези наситени мастни киселини - арахидоновата и линоловата. Те оказват благоприятно влияние върху мозъка: помагат той да се развие добре още в плода, след това в продължение на целия живот на човека го...

На кои пръсти не се носят пръстени

На кои пръсти не се носят пръстени

Женски ръце често биват украсявани с красиви пръстени. Мъжете също не пренебрегват тези бижута, въпреки че ги носят по-рядко.
Но наистина ли пръстенът е просто бижу? Експертите казват, че носенето на бижута на пръстите може да окаже пряко влияние върху човешкото здраве.

Акупунктура и пръстени
Може би изучаването на активните точки върху ч...