Архив на статии от категория -> Свободна зона

Агенти скриха Тръмп

Агенти скриха Тръмп

Президентът на САЩ Доналд Тръмп се върна в залата за брифинги на Белия дом, малко след като бе внезапно изведен от нея от Сикрет сървис, информира CNN, цитиран от bnr.bg. Държавният глава каза на представителите на медиите, че е бил изведен заради стрелба край Белия дом:
"Искам да благодаря на Сикрет сървис, че винаги си вършат работата бързо и много ефективно. Но на...

Протести до февруари предрича астролог

Протести до февруари предрича астролог

До февруари 2021 година ще има напрежение, а след това ще стане много по-спокойно. Дотогава и цялата ни икономика ще е в стрес. Това прогнозира известният астролог Николай Радев – Алдебаран.
В сайта си tayni.net той обясни, че на 5 август 2020 със слънчевия възврат (солар) в астро-картата на България от 681 година стартира и новата слънчева година. „Ще дойдат нови хо...

Грахич заприлича на жрица

Грахич заприлича на жрица

Цветелина Грахич е известна не само като бившата беквокалистка на „Ку-ку бенд”, но и с освободеното си поведение.
Многобройните татуси навсякъде по тялото й отдавна не са изненада за никого, макар все още да има любопитни за броя им. Разкрепостената певица явно изобщо не се впечатлява от коментарите за външния си вид и често провокира със скандални фотоси.
Вид...

Есил Дюран с градина на главата

Есил Дюран с градина на главата

С цяла градина цветя в косата се показа Есил Дюран.
"Добро утро ,мили мои! За поставянето на цвете в косите няма сезон и не е необходима конкретна модна тенденция. Използват се както в ежедневието, така и за специални събития.
Цветята предоставят наистина голям избор за вашата визия - може да ги закачите, излизайки с дънки и тениска, може да ги използвате като...