Архив на статии от категория -> Свободна зона

Какво се случва след изборите

Какво се случва след изборите

Защо дадохме поредната огромна сума за поредните избори, които не доведоха до възможността за лесно сформиране на стабилно правителство? Предстоят интересни дни, в които тепърва ще видим колко струва думата на лидерите на влезлите в парламента партии. Резултатите от изборите вече ги знаем. Какво обаче се случва след поредния вот.
Печелят ГЕРБ, които очакваха това. Оч...

България не подкрепя Украйна за НАТО

България не подкрепя Украйна за НАТО

Решение за присъединяване на Украйна към НАТО трябва да бъде взето едва след изработването на ясни параметри за мирното уреждане на конфликта между Русия и Украйна, които да бъдат приети и приложени и от двете воюващи държави. Това е позицията на президентството на България, съобщиха от "Дондуков 2".
В отговор на изпратени въпроси за приетата от президентите на няко...

Виц за новия парламент

Виц за новия парламент

Виц за новия парламент успя да разсмее фейсбук. Масово в социалната мрежа започна да се споделя каква ще е формулата на 48-ото Народно събрание .
Според онлайн потребителите депутатите в следващия парламент ще имат доста сериозни шуробаджанашки връзки.
Ето какво гласи анекдотът, който според фейсбук потребителите ще описва отношенията в следващото НС:
- Вие...

Защо световна шампионка продава голи снимки

Защо световна шампионка продава голи снимки

Tрикратна световна шампионка по скоростно пързаляне Елис Кристи пропусна тазгодишните зимни олимпийски игри в Пекин поради контузия на връзките на коляното, но се е насочила към Олимпиадата през 2026 година. За постигане на тази цел британката е отворила акаунт само за фенове, за да продава свои голи снимки и видеоклипове.
Кристи продава снимките и видеата (18+) за 1...