Архив на статии от категория -> Свободна зона

Модна марка показва най-вулгарните бански

Модна марка показва най-вулгарните бански

В инстаграм-профила на голямата американска марка Fashion Nova се появи снимка на поредния бански, който привлече сериозното внимание на последователите към себе си. Синият комплект, състоящ се само от тънки ленти плат, предизвика недоумение у мнозина. В качеството на моделка на изделието е австралийката Аби Дауз - притежателка на куклено лице, разкошна фигура и дълги коси.

Ръкуването отпадна завинаги!?

Ръкуването отпадна завинаги!?

На официално събитие през март британският принц Чарлз изпадна в конфузна ситуация. Той подаде ръка за ръкостискане, но - спомняйки си правилата за социално дистанциране, бързо я отдръпна.
Вместо това опря длани една в друга и се отпусна в лек поклон, копирайки традиционния индуистски поздрав, който обикновено се придружава с думата "намасте".
Ръкостисканията...

Какво ни е предписано до края на седмицата

Какво ни е предписано до края на седмицата

Овен
В началото на седмицата е по-добре да говорите по-малко и да правите повече. Добре е да заложите на истинските неща и да не вярвате на илюзии. В сряда най-добре постъпете, така както сърцето ви повелява. През уикенда вашите планове може внезапно да се променят. Това, най-вероятно ще е свързано с обещаващи пътувания или срещи. Все пак не загърбвайте личния си живот.

Първа частна ракета с хора излетя в Космоса

Първа частна ракета с хора излетя в Космоса

Първият пилотиран полет на създадения от SpaceX кораб Crew Dragon, планиран за 22:22 българско време в събота, излетя успешно от космическия център "Кенеди" във Флорида. Изстрелването трябваше да стане на 27 май, но бе отменено поради лоши метеорологични условия 20 минути преди старта.
Капсулата, монтирана за ракетата носител „Фалкън-9“ на SpaceX излетя точно в 22:24...