Архив на статии от категория -> Свободна зона

Два концерта за 4-годишната Вили

Два концерта за 4-годишната Вили

Два благотворителни концерта събират средства за лечението на 4-годишната Виолета, която е с мозъчен тумор. Терапията на момиченцето е скъпа и е непосилна за родителите й.
Семейството на Виолета живее в Гърция, където детето е оперирано и лекувано до момента, но лекарите там на дават големи шансове. Родителите й не се отказват да търсят възможности за ефективна терап...

Нарязаният хляб е опасен

Нарязаният хляб е опасен

Бързият ритъм на живот принуждава хората да пестят време навсякъде, където е възможно, по-специално като купуват удобно опаковани храни.Експерти отбелязват, че през последните години нарязаните хлябове са станали особено популярни сред градското население. В завода чистите резени вече са опаковани в полиетиленови торбички. Това ги прави по-лесни за съхранение и по-удобни за потребителя...

Първата жена с 300 млн. последователи

Първата жена с 300 млн. последователи

Справящата се брилянтно в областта на социалните медии и бизнес акула Кайли Дженър, член на клана Кардашиян, стана най-следваната жена в Instagram в света, надхвърляйки 300 милиона последователи, сочат данни от нейния акаунт.
24-годишната риалити звезда изпревари поп певицата Ариана Гранде, за да стане най-популярната жена в приложението.
Мъжът с най-много после...

Какво казват ноктите за здравето ви

Какво казват ноктите за здравето ви

В Източната медицина хората съдят за здравето на човека по нокътната му плочка. Ако в нас има вътрешни промени, то тялото ги отразява и отвън по кожата, ноктите и други видими белези. Ето как и вие да разберете повече за здравето си по ноктите. Здравото тяло се проявява в здрави нокти, които са гладки и розови, не се цепят, начупват и падат.
Бледи и тънки нок...