Архив на статии от категория -> Интимно

Пълен секс профил според зодията ви

Пълен секс профил според зодията ви

Сексът е важна част от всяка една връзка и е хубаво да знаем какво иска партньорът ни в леглото, за да запазим връзката си пълноценна. Всеки един от нас харесва различни неща и има различни предпочитания, когато говорим за секс. Ето и какво иска всяка една от зодиите:
Овен
Секс профилът на зодия Овен е, че те са огнени, темпераментни и неудържим...

7 ужасни причини да правиш секс с грешния мъж

7 ужасни причини да правиш секс с грешния мъж

Твърде малко вероятно да не сте правили секс с неподходящи за вас хора и такива, които не си заслужава да ви имат. Почти е сигурно, че вие или някоя от приятелките ви си скубете косите заради пишман любовчиите, с които сте си лягали. Ето какво кара жените да загърбят сексуалния си нюх и достойнство:

Опит за връзка
Може между вас да има иск...

Колко време трябва да трае оралният секс

Колко време трябва да трае оралният секс

Вcички мъжe държaт oрaлнитe лacки винaги дa приcъcтвaт в ceкcуaлнaтa прoгрaмa. Гoлямa чacт oт жeнитe cмятaт, чe мъжeтe иcкaт тoвa удoвoлcтвиe дa e бeзкрaйнo. Тoвa, oбaчe, нe e тaкa.
Cпoрeд прoучвaнe oрaлнaтa игрa нe трябвa дa прoдължaвa пoвeчe oт 7 минути, зaщoтo cлeд 5-тaтa минутa, вeчe, зaпoчвa дa oмръзвa. E, дa, нe oмръзвa тoлкoвa нa мъжeтe, a пo-cкoрo нa жeнитe....

8 навика в секса, които да забравиш

8 навика в секса, които да забравиш

Най-главното в секса е вярата в себе си, в собствената привлекателност и в любимия мъж. Но е време да се откажеш и от някои навици в секса, за да се наслаждаваш напълно на любовта.
Поставяш неговите сексуални желания над твоите.
Той иска ти винаги да си отгоре, но сам никога не отговаря с взаимност? Или той винаги е готов да ти предостави пениса...