Архив на статии от категория -> Интимно

Защо не ви се прави секс

Защо не ви се прави секс

Слабоактивен начин на живот, наднормено тегло, психологически стрес - всичко това влияе върху производството на хормони. Честите причини за намалено сексуално желание включват умора, стрес и недохранване. Ако сте изправени пред проблема с намаляването на либидото, първо трябва да разберете причината.
1. Често причината за липсата на желание за секс е умората.
2....

Най-честите злополуки по време на секс

Най-честите злополуки по време на секс

Независимо колко ги бива в секса, хората не са застраховани срещу злополуки в моментите на интимност. За щастие те могат да бъдат избегнати, като според експертите разгорещените двойки трябва да "я карат по-кротко", пише в. "Дейли стар".
Бурните креватни страсти крият редица рискове - от дребни злополуки като разтягане на сухожилие или крампи до по-сериозни като пада...

Какво означава, ако сънуваме секс с колега

Какво означава, ако сънуваме секс с колега

Сънували ли ли сте някога, че правите секс с колега и чудили ли сте се какво означава това? Ако отговорът ви е "Да", трябва да знаете, че подобни палави сънища не издават непременно мераците за интимни отношения с хората, с които се трудим заедно, пише в. "Дейли стар".

Разгорещяването насън с колега спохожда 42 процента от хората. Повечето от тях смятат, че тов...

Наръчник за секс през лятото

Наръчник за секс през лятото

Лятото е сезонът на отпуските, летните флиртове и безгрижните дни. За няколко месеца хората забавят темпа на работа, пътуват и се радват на морския бриз и парещите лъчи на слънцето. През лятото биват заченати и повече бебета, защото тогава повечето двойки имат повече свободно време и по-малко ангажименти. Според някои сексолози, тогава се прави и най-много секс и това има научно обясне...