Архив на статии от категория -> Интимно

Поза лотос: Най-интимната секс поза

Поза лотос: Най-интимната секс поза

Искате да разнообразите сексуалния си живот, като опитате нова секс поза? Поза лотос е изключително интимна и подсилва връзката между партньорите по време на секс.
Ако сте почитатели на интимния секс, в който не само се наслаждавате на физическото удоволствие, но и на свързването с партньора си, опитайте секс поза лотос.

Тя е лесна за изпълнение – мъжът е седна...

Ерогенната зона на всяка зодия

Ерогенната зона на всяка зодия

Благодарение на ерогенните зони коленете ви омекват. Те ви помагат да се възбудите максимално и да изпитате незабравимо удоволствие по време на секс. При всеки човек ерогенната зона е различна. От какво се възбужда всяка зодия, според звездите:
Овен: Главата
Овенът ще бъде лесно възбуден чрез еротичен масаж на главата или мека ласка на лицето,...

На какво са способни зодиите в леглото

На какво са способни зодиите в леглото

Искате ли да знаете на какво е способен вашият нов партньор в леглото? Тогава първото нещо, което трябва да направите, е да разберете през кой месец е роден. Поне така препоръчват астролозите.
Овен
Представителите на този знак не обичат бавното и романтично действие, дайте им нещо активно, за да изпитат истински адреналин. Именно с тях можете да...

Кой е най-добрият час за секс

Кой е най-добрият час за секс

Чecтo в рaзлични жeнcки фoруми или дoри прocтo нa рaзгoвoр c приятeлки, cтe ce нaтъквaли нa изрeчeния oт coртa "Cъпругът ми иcкa ceкc cутрин, a aз нe." Вcъщнocт чecтo нecъoтвeтcтвиятa в ceкcуaлнитe жeлaния и виждaния мoжe дa дoвeдe дo диcхaрмoния в интимнитe oтнoшeния нa двoйкaтa. Пoнякoгa oбaчe и зaбързaнoтo eжeднeвиe и грaфикът ни прaвят тoвa удoвoлcтвиe cутрин мирaж.
<...