Архив на статии от категория -> Интимно

Какви сте в леглото според любимия ви цвят

Какви сте в леглото според любимия ви цвят

Всичко което ни е любимо, като вкусове, аромати, подсказва малко или много какви сме в любовта. Дали сме страстни, романтични или пък по-често пасивни. Любимият ни цвят също разкрива много за нас и представянето ни в спалнята. Кой е вашият любим?
Розов
Любителите на розовия цвят са емоционални, харесват флирта, но сексът им е някак повърхносте...

Какво искат отделните зодии по време на секс

Какво искат отделните зодии по време на секс

Сексът е забавление. Той ви свързва с партньора и е един от начините да разберете дали сте съвместими. Ако сексът не върви, често връзката не продължава дълго време. Ето защо е важно да знаете както своите, така и сексуалните предпочитания на партньора си. Лесно е. Трябва просто да знаете зодиакалните си знаци. Ето какво искат представителите на различните зодии по време на секс:

Какви гафове допускаме в леглото

Какви гафове допускаме в леглото

По време на секс или след секс хората са склонни да казват куп неща, някои от които крайно неуместни, дори погрешни. Кои са най-неподходящите неща, които не трябва да казвате в леглото?

Наричате някого с грешното име
Това е едно от най-честите обърквания, които могат да се случат на всеки. Под въздействие на сексуалния екстаз човек може...

Какво се случва, ако не правим секс цяла година

Какво се случва, ако не правим секс цяла година

На този въпрос може да ни отговори Рийма Зейман - писателка, актриса и ментор, която решава да види какво ще се случи, ако спазва една цяла година въздържание. Нейните наблюдения са много интересни и сега ще ги споделим с вас. Според Рийма мъжете и жените възлагат прекалено големи очаквания на секса, а той всъщност е доста по-преекспонирано преживяване, особено за една здрава и зряла в...