Архив на статии от категория -> Интимно

Шантави рекорди на Гинес

Шантави рекорди на Гинес

В книгaтa нa Гинec cъщecтвувaт кaкви ли нe шaнтaви рeкoрди, нo някoи oт тях прocтo рaзбивaт клacaциитe, пишe trаffiсnеws.bg. Eтo някoлкo oт нaй-cтрaннитe cвeтoвни пocтижeния:
Нaй-гoлямaтa вaгинa в cвeтa
Нaй-гoлямaтa вaгинa в cвeтa принaдлeжи нa Aннa Cуoн (1846-1888) и oбикoлкaтa j e 19 инчa (48 cм). Тoвa e мaлкo пo-мaлкo oт oбикoлкaтa нa тoпкa з...

Какви са секс фантазиите на мъжете?

Какви са секс фантазиите на мъжете?

Сексуалните фантазии са нещо напълно нормално като явление. Всеки човек поне веднъж си е представял ситуация, свързана със секса, която значително повишава възбудата му и (все още) не е реалност. За какво най-често фантазират мъжете?
Природата на сексуалните фантазии е, че те „избутват“ или направо рушат границите, които човек има. Сексуалните фантазии позволяват да...

Какво убива ерекцията

Какво убива ерекцията

Един от най-големите страхове на всеки мъж е дали ще се представи добре в леглото, особено когато е за пръв път с нова жена. Още по-голямото притеснение за много господа обаче е въпросът дали изобщо ще бъдат в състояние да се представят по какъвто и да е начин между чаршафите.

Доста мъже са изпадали в комично-трагичната ситуация, в която не могат да получат ере...

5 начина да завъртите главата на мъж

5 начина да завъртите главата на мъж

Всяка жена иска да бъде желана, дори и тази, която се опитва да убеди всички в противното. Но не всяка има таланта на съблазнителка. Не трябва да се отчайвате, защото всичко може да се научи. Можете да станете най-сексапилният и привлекателен човек за любимия, като следвате няколко прости съвета.
„Само по парфюм!“
Ароматът на жена, която току -щ...