Архив на статии от категория -> Огледалото

5 модерни рокли за лято 2020

5 модерни рокли за лято 2020

Лято 2020 е сезонът на семплите и женствени рокли - спортни къси модели, рокли на цветя или небрежни разкроени силуети. Вижте кои са 5-те най-модерни рокли за лято 2020.
1. Рокля на цветя
Няма нищо по-лятно от рокля на цветя. Затова никога не е изненада, когато роклите с флорални мотиви са част от модните тенденции. През лято 2020 преобладават щ...

Какви бижута са модерни за лятото

Какви бижута са модерни за лятото

Бижутата на пролет/лято 2020 са вдъхновени от природата. Актуални са перлите, флоралните мотиви и бижутата с мидички. Обеците халки са на мода във всичките си варианти, както и семплите дълги огърлици. Шапките с козирка са топ тенденция, заедно с всички видове диадеми. Вижте тенденциите при аксесоарите и бижутата за пролет/лято 2020.
Бижута с миди

Седем тенденции при обувките за пролет/лято 2020

Седем тенденции при обувките за пролет/лято 2020

Вижте кои са актуалните тенденции при обувките за пролет/лято 2020.
1. Мери Джейн
Обувките Мери Джейн са идеални за офис стила. Те съчетават в себе си удобство и елегантност. Каишката, която минава през крака, ги прави по-стабилни. Най-често обувките Мери Джейн не са с много висок ток, макар този сезон да виждаме някои изключения.
2...

Коронавирусът и модната индустрия: Маските като аксесоар

Коронавирусът и модната индустрия: Маските като аксесоар

Притесненията около коронавируса и нарастващия риск от глобална епидемия се отразиха на ежедневния начин на живот на милиони по света. И с това се откриха няколко нови пазарни ниши на продукти с високо търсене, като един от тях са маските за лице.
Как отговаря на това модната индустрия? Като ще е епидемия, поне да се предпазим красиво!

Така макар коронавирусът д...