Новина от категория България
Архив на публикациите

Депутатка от „Атака”: Коритаров и Иво Инджев са едни прави черва!

Видяна: 66920 пъти

Депутатката от „Атака” Магдалена Ташева е бясна на журналисти. Това стана ясно от нейни изяви в партийната й телевизия днес. Тя посвети голяма част от предаването си на Георги Коритаров, Иво Инджев и Люба Кулезич.
Повод за това се оказа обаждане от страна на Кулезич, която попитала Ташева дали наистина е искала да застреля Коритаров, както пишело във „Фейсбук”. Депутатката от „Атака” обясни, че всъщност това бил коментар на читател на нейната стена в социалната мрежа.
Ташева обаче беше много ядосана от случилото се. Тя си спомни, че с Кулезич са били колежки – бюро до бюро, в „Монитор” в периода 2005 – 2007 г. Журналистката от „Нова тв” обаче сега постъпвала неколегиално.
Георги Коритаров и Иво Инджев пък били най-големият провал на „Държавна сигурност”. Двамата били издънки на тъмночервена номенклатура – синове на борци срещу фашизма. Инджев и Коритаров имали навика да обслужват всеки, който е на власт. „Няма такива лакеи... Те са едни прави черва – те трябва да се хранят, така се чувстват щастливи”, обясни тезата си эТашева.
Георги Коритаров освен това бил българофоб заради отношението му към датата 3 март, която той не признавал за празник. Ташева пусна руска песен „Руснаците идат” като поздрав за протестиращите „червеи”. „Руснаците идат, червеи, повярвайте – руснаците наистина идат”, изригна атакистката./Пикбг

Публикувана на
07 Март 2015 година