Архив на статии от категория -> България

Куцукащият Бойко се заканва пак да търчи на игрището

Куцукащият Бойко се заканва пак да търчи на игрището

Контузилият се на футболен мач премиер на България в оставка Бойко Борисов се похвали с подарък от една от големите звезди в Европа - Джейми Варди.
Голмайсторът му изпрати своя фланелка с номер 9 на английския Лестър и написа: "С най-добри пожелания за министър председателя Бойко Борисов".
"Нападател е стратегически пост, но в модерния футбол нападателите сме мн...

Слави щял да върне мандата на секундата

Слави щял да върне мандата на секундата

Лидерът на Има такъв народ Слави Трифонов няма никакво намерение да приеме чрез наместника си в парламента Тошко Йорданов мандата на Румен Радев за съставяне на кабинет.
Очаква се проектокабинетът на ГЕРБ да бъде гласуван в пленарната зала до края на седмицата. Има вероятност това да се случи още в четвъртък и така или на 22-и, или на 23 април държавният глава да връчи втория...

Топ герберка си изпусна обувката като Пепеляшка

Топ герберка си изпусна обувката като Пепеляшка

Любопитна случка е имало преди срещата при президента Радев за новото правителство. Председателят на парламентарната група на ГЕРБ Десислава Атанасова влезе в ролята на Пепеляшка преди консултациите с президента Румен Радев за сформиране на правителство.
Снимки в Интернет показват как обувката й се е изхлузила от крака по път към президентската институция, предаде Е...

Дилов-син предложен за министър

Дилов-син предложен за министър

За нас българският избирател го поставяме на първо място. Това каза Бойко Борисов от болницата, където снощи беше приет за травма на коляното. В момента той представя предстоящите министри на импровизиран брифинг.
"Българските избиратели искаха аз да съм премиер - не се кандидатирах за премиер, само за да е мир. Може да сме достойна опозиция. В момента има огромно у...