Архив на статии от категория -> България

Проговори майката на задържания за тероризъм

Проговори майката на задържания за тероризъм

Пред Нова тв говори майката на младежа, задържан и обвинен в терористична дейност. Мохамед Абдулкадер беше оставен в ареста, въпреки твърденията на защитата му, че не се занимава с тероризъм. Според нея снимките в униформа и с оръжие са просто поза.
След шока от ареста и новината, че синът й е обвинен за участие в терористично престъпление зад граница, Анелия опитва...

„Да живее простотията и циганията! ОЛЕ и УРА!“

„Да живее простотията и циганията! ОЛЕ и УРА!“

Азис ще пее ограден с ленти на празничния концерт на площада в Своге тази вечер. Това обяви пред „Телеграф“ зам.- кметът на града отговарящ за културата Нина Копринджийска. Преди броени дни във Фейсбук бе пусната петиция против провеждането на“Празник на град Своге“ подписана от 933 души.
„Своге, честито! След два месеца карантина и продължаваща епидемиологична обст...

Бивш военен се обеси в гаража си в Карлово

Бивш военен се обеси в гаража си в Карлово

Бивш военен се обеси в гаража на блока, в който живее. Трагедията се разигра в Карлово. 46-годишният ефрейтор сложил край на живота си по този ужасен начин. На тялото му се натъкнал неговият баща. През прозорче на гаража видял как сина му виси и се спуснал към вратата. Тя обаче се оказала заключена отвътре и повикал полиция.
Според запознати военният сложил край на...

Снахата на Тато проговори за смъртта на Людмила Живкова

Снахата на Тато проговори за смъртта на Людмила Живкова

Покрай скорошните годишнини от раждането и смъртта на Людмила Живкова бившата съпруга на нейния брат Владимир – Маруся Мирчевска, вдигна завесата около мистериите, обгърнали личността ѝ.
Ако все още беше между живите, Людмила трябваше да навърши 78 години. Тя обаче остава завинаги на 39, а около трагичната ѝ смърт все още има десетки въпроси, останали без отговор. М...