Архив на статии от категория -> В общината

Затварят част от северното платно на бул. „Санкт Петербург“

Затварят част от северното платно на бул. „Санкт Петербург“

От 08:30 часа на 25 септември (събота) за движение на пътни превозни средства се затваря северното платно на бул. „Санкт Петербург“ в участъка от ул. „Недко Каблешков“ до ул. „Богомил“. Движението ще се извършва двупосочно в южното платно, информират от ОП „Организация и контрол на транспорта“.
Причината за временната организация са строително-монтажните работи по реконструкцията на пътната а...

Решават за бъдещето на парк в „Южен“

Решават за бъдещето на парк в „Южен“

Какво бъдеще ли очаква малкия парк на ул. "Павел Калпакчиев" 37, ще обсъждат граждани и сдружение БГ Бъди активен - Място България на 28 септември от 18,30 ч. От организацията канят жителите от квартала, за да чуят техните гледни точки и идеи. Ще стартират и предварителни дейности по облагородяване на зелените площи и детската площадка. "Промяната е възможна" е мотото на инициативата.
Въпрос...

Мотошествие в Пловдив в неделя, внимавайте

Мотошествие в Пловдив в неделя, внимавайте

Във връзка с традиционното мотошествие, организирано от пловдивските мотоклубове в памет на загиналите и в подкрепа на пострадалите мотористи, което ще стартира на 26 септември (неделя) в 12:00 часа, се въвежда временна организация на движението.
От ОП „Организация и контрол на транспорта“ призовават водачите на пътни превозни средства да се движат с повишено внимание по маршрута, по който щ...

Спират движението около стадиона в „Лаута“

Спират движението около стадиона в „Лаута“

Временна организация на движението се въвежда около стадиона в парк „Лаута“ във връзка с футболната среща между ПФК „Локомотив“ (Пловдив) и ПФК „Ботев“ (Пловдив) на 25 септември.
От ОП „Организация и контрол на транспорта“ информират, че за времето от 14:00 до 19:00 часа в събота се спира движението на пътни превозни средства по ул. „Лев Толстой“ – от кръстовището...