Архив на статии от категория -> В общината

Летен концерт под звездите в парк "Рибница"

Летен концерт под звездите в парк "Рибница"

Летен концерт под звездите ще се проведе тази неделя (16 август 2020 г. ) в  парк "Рибница" . Събитието е подарък за всички жители и гости на град Пловдив от кмета на район "Северен" Стоян Алексиев.
За доброто настроение на публиката на сцената са поканени пловдивски музиканти, сред които Cristo SAX и Miss Bissy от музикалната група Specific, а DJ METO ще нагорещи атмосферата с разнообрази...

„Слънце и синьо небе“ за децата в „Северен“

„Слънце и синьо небе“ за децата в „Северен“

На 12.08.2020 г. в 19,00 часа кметът на район „Северен“ Стоян Алексиев ще открие с празник за децата реновираната площадка на бул. „България“ пред „Луксор“. Инвестицията от над 51 000 лв. е направена, за да се подновят настилката на площадката и оградата, да се осигурят нови, по интересни за децата комбинирани съоръжения, както и да се подновят уредите за фитнес в съседство на детската площадка, к...

Нов паркинг в район „Тракия“

Нов паркинг в район „Тракия“

Около 30 нови паркоместа бяха завършени в район „Тракия”. Те са на ул. „Генерал Кесяков”. В квартала продължава тенденцията многото празни терени да бъдат превръщани в места за паркиране.
Само преди седмица на сесия на общинския съвет бе взето решение празен терен на бул. „Цар Симеон” до блок 84  в „Тракия”, отреден за бензиностанция според действащия ПУП, да стане зелена площ.
В новия у...

Зико издейства пари от премиера за довършване на пътя Пловдив-Асеновград

Зико издейства пари от премиера за довършване на пътя Пловдив-Асеновград

„Правителството отпусна 18 млн. лв. за доизграждане на пътя Пловдив-Асеновград. Средствата бяха договорени от мен на среща с премиера Бойко Борисов, бившия министър на финансите Владислав Горанов и зам.-министъра на регионалното развитие Николай Наков, която се проведе на 8 юли по моя инициатив“, съобщи кметът Здравко Димитров.
Със средствата ще бъдат изградени 18 километра л...