Архив на статии от категория -> В общината

Голям комплекс с винарска изба на търг заради дългове

Голям комплекс с винарска изба на търг заради дългове

Голям комплекс с винарска изба, къща за гости и ресторант в Сопот се продава на търг от частен съдебен изпълнител. Началната цена, от която ще започне наддаването, е 2,365 млн. лева.
Собственост е на фирмата "Бул-ар-Интернешънъл" ЕООД с едноличен собственик и управител Дочо Шиков.

Винарска изба е открита през 2013 година и е разположена в местността "Трагата" в...

Спират движението по част от „Даме Груев“

Спират движението по част от „Даме Груев“

Движението на моторни превозни средства по ул. „Даме Груев“ – в участъка от ул. „Пере Тошев” до ул. „Охрид”, се спира от 8 до 12 август (от понеделник до петък идната седмица). Причината е премахване на дървета във връзка с втория етап от реконструкцията на улицата. Това съобщиха от ОП „Организация и контрол на транспорта“.
За същия период от време се променя маршрутът на линия №37 от основн...

Пускат колите по улица „Даме Груев“ в понеделник

Пускат колите по улица „Даме Груев“ в понеделник

Обновеният участък на улица „Даме Груев“ – от улица „Македония“ до улица „Охрид“, ще бъде отворен за движение на превозни средства в понеделник. Това съобщи кметът Здравко Димитров, който днес лично провери състоянието на улицата след ремонта. Той бе придружаван от своите заместници Пламен Райчев, Тодор Чонов и Йордан Ставрев, както и от районния кмет на Южен Костадин Язов. На проверка...

Стартира Plovdiv Jazz Summer

Стартира Plovdiv Jazz Summer

Днес стартира Plovdiv Jazz Summer - първото лятно издание на джаз фестивала, който вече 7 години жъне успех в Пловдив през есента. Тази година от 3-ти до 5-ти август Лятно кино "Орфей" ще бъде преобразено от жива музика и силни преживявания.
Концертите на открито са нещо, което много отива на нашия град - особено джаз под небето. Това сподели в ефира на Джаз ФМ Мирос...