Архив на статии от категория -> Светът

Най-скъпата сватба в света урочаса брака

Най-скъпата сватба в света урочаса брака

Най-скъпата звездна сватба в света се състоя през 2015 г. в Шанхай и все още не е надмината по разточителство през този век. Тя обаче донесе кратко щастие на младоженците - красивата моделка и актриса Анджела Бейби и четвъртия по богатство актьор в Китай Хуан Сяомин. Още през лятото на 2019 г. двамата се разделиха, а в началото на тази година разводът им вече е официален. През юни се п...

Търгаш иска милиони за снимка на Михаел Шумахер

Търгаш иска милиони за снимка на Михаел  Шумахер

Легендарният пилот от Формула 1 - Михаел Шумахер е скрит от света след инцидента по време на ски ваканция във френския курорт Мерибел на 29 декември 2013 г. Оттогава само строго определен кръг от хора има достъп до седемкратния световен шампион. Един от тях е бил на крачка да предостави на света доказателства за това какво в момента представлява 53-годишният германец.

Тийнейджър се удави, за да спаси малкото си братче

Тийнейджър се удави, за да спаси малкото си братче

18-годишният Алекс Харис се удави в река Мисури на 23 юли, след като спаси брат си Ашър, който се бореше да се задържи на повърхността, съобщава NBC News.
Алекс е обявен за мъртъв на следващия ден.

Тайсън Харис, бащата на Алекс и Ашър разказва, че той и съпругата му са чули по-големия си син да вика за помощ. След като стигат до него обаче вече е било твърде к...

Разори се британецът, зарязал жена си заради украинка

Разори се британецът, зарязал жена си заради украинка

В края на май една история обиколи медиите и предизвика небивал обществен интерес. Украинката София Каркадим, бежанка от войната, която беше приютена от британско семейство, само за 10 дни успя да отмъкне съпруга. Влюбен до уши в нея, той изостави половинката си след 10 години съжителство, плод на което са две деца.
София пристига на Острова, след като е минала първо...