Архив на статии от категория -> Светът

Гърми скандал с таен запис на шефа на Туитър

Гърми скандал с таен запис на шефа на Туитър

Таен запис разкрива, че главният изпълнителен директор на Туитър Джак Дорси планира тепърва да разгръща цензурата в социалната си мрежа. Той казва, че това е процес, който едва сега започва и „ще продължи много по-дълго от един ден, една седмица или дори няколко седмици, той ще продължи и след инаугурацията (на Джо Байдън – б.а.)“. От думите му се разбира, че Туитър има свой политическ...

850 милиона долара джакпот в САЩ

850 милиона долара джакпот в САЩ

Джакпотът в американската лотария „Мега милиони“ достигна 850 милиона долара. В петък никой не успя да познае и шестте печеливши числа, съобщи Нова ТВ. Сумата се трупа от септември миналата година, а печалбата скочи с още 100 милиона долара. Другото теглене е във вторник. Това е третият най-голям джакпот в американската история.

Главна редакторка намерена заклана в дома й

Главна редакторка намерена заклана в дома й

Главната редакторка на руски сайт е намерена мъртва в дома си в Разян. По тялото на 33-годишната Жанна Шеплякова са открити 10 рани, нанесени от нож.

Не е изключено младата жена да е убита по време на семеен скандал. Наскоро тя е подала молба за развод и оттогава двамата със съпруга й живеят разделени. Вечерта преди смъртта си е помолила помощ и защита.
...

77-годишна манекенка младее със секс

77-годишна манекенка младее със секс

Известната американска манекенка Лорън Хътън, която е на 77 години, довери, че тайната за нейната красота и сияйна кожа се криела в секса, пише сайтът Контактмюзик.
"Сексът е много добър и като физическо упражнение, сподели моделът. Но в живота е много трудно да намериш свестен мъж. Защото се оказва, че се срещат много повече добри жени, отколкото добри мъже!"
...