Архив на статии от категория -> Светът

Женски бунт в спорта

Женски бунт в спорта

Скандалът от Европейското първенство по плажен хандбал във Варна вече има своето продължение и на олимпиадата в Токио.
След норвежките хандбалистки, които отказаха да играят с дълбоко изрязани бански и сложиха клинове по плажовете в морската ни столица, сега и германските състезателки по спортна гимнастика се обявиха против правилата за обличане в спорта.
Те се...

Жената на Рууни го защити, след като го снимаха с три гърли в хотелска стая

Жената на Рууни го защити, след като го снимаха с три гърли в хотелска стая

Жената на футболната звезда Уейн Рууни - Колийн реагира след големия скандал, в който мъжът й се озова в хотелска стая с три блондинки.
Рууни обаче не направи нищо нередно заради това, е си беше пийнал доста и просто заспа на стола, докато 21-годишнире дами си направиха снимки с него, включително и такива, на които показват голи задници и гърди.
Според Колийн Ру...

Как британка отмъсти за изневяра

Как британка отмъсти за изневяра

Жителка на Вашингтон придоби популярност в платформата TikTok, след като засне отмъщението към любовника си, който й е изневерявал.
Ашли Ван Певенадж каза, че е хванала бившия си партньор в измяна и е решила да му даде урок. Тя влязла в апартамента му и с чук избила буквите FU на стената (жаргонно съкращение на английската фраза fuck you). Отдолу тя нарисувала със с...

„Едно време беше странно мъж да излиза от дамската тоалетна!“

„Едно време беше странно мъж да излиза от дамската тоалетна!“

Боксовата легенда и депутат от Държавната дума на Русия Николай Валуев излезе с разтърсващ коментар за участието на транссексуални спортисти в спорта. Повод за думите му стана участието на щангиста Лоръл Хъбард от Нова Зеландия в състезанието при дамите след смяна на пола.
"Едно време беше странно мъж да излиза от дамската тоалетна. Хората го смятаха за грозно и неправилно. В...