Архив на статии от категория -> Светът

Мелания напусна Тръмп, изнесе се на хотел

Мелания напусна Тръмп, изнесе се на хотел

Разгневената Мелания Тръмп се изнесла на хотел, след като научила за аферата на съпруга си с порнозвездата Сторми Даниелс. Бившата първа дама прекарала няколко дни на хотел в окръг Колумбия в разгара на скандала, който избухна през януари 2018 година, пише DailyMail, като се позовава на свои източници.
Мелания напуска Белия дом точно на 18 януари, когато Доналд Тръмп...

Playboy се завръща

Playboy се завръща

Playboy пуска отново своето емблематично списание, но този път ще е дигитално на своята наскоро стартирана платформа, която позволява на отделни творци да таксуват месечна такса за достъп до ексклузивно съдържание, подобно на OnlyFans.
Компанията прекрати печатното издание на списанието през март 2020 г., близо 70 години след дебюта му.
В новата платформа, някои...

Джейсън Деруло даде 5000 долара бакшиш на сервитьор

Джейсън Деруло даде 5000 долара бакшиш на сервитьор

Джейсън Деруло направи много щастлив един сервитьор в Небраска, съобщава "Today". След като Джордан Шафър обслужил певеца и семейството му в ресторант "Чарлстън" в Омаха, останал приятно сюрпризиран - Деруло му оставил много щедър бакшиш от 5000 долара при сметка от 759,99 долара.
Сервитьорът споделил новината в профила си в TikTok на 7 март, като написал: "Да обслуж...

Рупърт Мърдок се сгоди на 92

Рупърт  Мърдок се сгоди на 92

Любовният мерак е вечен и няма възраст за него. Живото доказателство за това е медийният магнат Рупърт Мърдок, който на 92 години се сгодява за пети път и се зарича това да е последният. Изгората на милиардера не е някоя 20-30-годишна гърла, а 66-годишната бивша полицейска психоложка Ан Лесли Смит.
„Бях малко притеснен и нервен преди да я попитам“, споделя Мърдок в и...