Архив на статии от категория -> Феномени

Кои са обречени на безпаричие

Кои са обречени на безпаричие

Според астролозите звездите и планетите влияят много на финансите на всеки от нас. Те твърдят, че има 5 зодиакални знака, които просто не мога да напълнят банковата си сметка с баснословни суми.
Вижте кои са те:
Козирог
Козирозите знаят много добре как да печелят пари, но за съжаление са наясно и как да харчат. Представителите на този знак...

Какво ни е предречено до другата събота

Какво ни е предречено до другата събота

Овен 21 март – 20 април
28-и носи много любов и приятни срещи. Това е и единственият ден в месеца, в който не се пълнее. На 29-и ще има развитие проект свързан с чужбина. Чакайте обаждания и предложения. Стават актуални работи и дейности, които в миналото прибързано сте прекратили. От 30-и Марс вече ще ви гледа в благоприятен аспект, така че агресията ще се превърне в делова...

Как да подредим спалнята за позитивна енергия

Как да подредим спалнята за позитивна енергия

Фън Шуй e философска наука за баланса. Като основна идея се явява търсенето на красота и хармония в себе си и в заобикалящия свят. Именно това е причината да разглежда жилищното пространство като жив организъм и да се старае да го доближи до по-добра хармония с човека.
Оформлението на интериор по Фън Шуй накратко представлява съблюдаване на баланс между Ин и Ян (час...

Кои зодии се радват на изолацията

Кои зодии се радват на изолацията

Представителите на някои зодии едва издържат изолацията заради коронавируса. Едни убиват скуката с гледане на сериали, други броят кукичките на пердетата. Има обаче и такива, които обичат да прекарват време в усамотение и с радост изпълняват призива да си останем вкъщи. Вижте кои са трите зодии, които обичат да са сами:

Скорпион