Архив на статии от категория -> Феномени

Седмичен таро хороскоп на маг Розали

Седмичен таро хороскоп на маг Розали

Овен – Колесницата
Сила на волята

Необходимо е голямо усилие и твърдост от ваша страна. Осъзнайте, че притежавате възможност да мобилизирате своята воля за поразителни резултати. Дайте си сметка дали целта ви наистина заслужава вашите усилия. Очаква ви издигане и успех, но не се главозамайвайте. Дръжте егото си под контрол. Престанете да се опитвате да държите всич...

Кой ще е най-щастливият ви ден през декември

Кой ще е най-щастливият ви ден през декември

Декември на 2023-а е пред нас и докато прегръщаме празничния дух и си правим някои равносметки за изминаващата година, звездите се подреждат така, че да донесат уникални възможности за всяка една зодия. Независимо дали сте Овен, който се втурва напред или Риби, плуващи през теченията, вашият щастлив ден ви очаква и през последния, дванадесети месец от годината.
Разберете кой ще е...

Кои са късметлиите през декември

Кои са късметлиите през декември

Руската астроложка Тамара Глоба разкри какво ни очаква през декември, като дава и полезни препоръки, които ще ви помогнат да се справите с трудностите.
Ето за какви неочаквани изненади трябва да се подготви всеки знак от Зодиака и как, ако е необходимо, да се предпази от негативни последици:

Овен
Нещата в любовен план не са толкова прости....

Под саксията на кое цвете да поставим монета

Под саксията на кое цвете да поставим монета

Само хитрите домакини слагат монета под саксията с едно цвете и това не е случайно. Според Фън Шуй някои стайни растения могат да донесат богатство в дома ви. Едно такова растение е Crassula, по-известна като дървото на парите. Как да привлечем богатство с помощта на парично дърво? Първо, важно е да поставите саксията на правилно място.

Според Фън Шуй паричнот...