Архив на статии от категория -> Скандално

Ева се точи за стола на Гала

Ева се точи за стола на Гала

На нож са всички панелисти в „На кафе“. Коментаторите на Гала са в сериозен конфликт от известно време, научи HotArena. Въпреки старанието да не го демонстрират поне в ефир Ева Веселинова и Андреа Банда Банда са тежко скарани. Редовно в предаването те си хвърлят по някоа неуместна шега, което още повече засилва твърдението, че между тях има вражда.
Бившата репортерка...

Подиграват се с напомпалия джуките си Галин

Подиграват се с напомпалия джуките си Галин

Галин за пореден път се превърна в обект на подигравки от страна на меломаните. Този път причината е публикувано фото в Instagram профила на певеца. На кадъра музикалната звезда позира след поредното подобрение, видимо доволен от промените, видя HotArena.
От година насам изпълнителят е залитнал по лекарските намеси и по-специално инжектирането на хиалурон. През 2019...

Дават доц. Мангъров на лекарски съд

Дават доц. Мангъров на лекарски съд

Инфекционистът доц. Атанас Мангъров, който от месеци подрива работата на Националния оперативен щаб, отива на лекарски съд. Това стана ясно от писмо, изпратено до Етичната комисия на Българския лекарски съюз, от шефката на реанимацията на болницата в Сливен д-р Сибила Маринова.

"Уважаеми колеги,
От месеци един господин, когото не мога да нарека лекар, гов...

Тризначки се родиха в Добрич

Тризначки се родиха в Добрич

В Родилно отделение на Добричката болница, по оперативен път се родиха три момиченца. Te са с тегло - 1800гр., 1700 гр. и 1450 гр. и с размери -44 см, 42 см и 45 см. Майката е 36-годишна жена, заченала по естествен път. Бременността е протекла под наблюдението на д-р Петев, съобщава "Добрич онлайн".
От първата си бременност има 10 годишно момченце. Терминът на раждан...