Архив на статии от категория -> Скандално

Горан Брегович с концерт на Колежа

Горан Брегович с концерт на Колежа

Известният музикант и композитор, носител на множество награди, Горан Брегович, ще направи исторически концерт на 11 септември у нас.
Той, заедно с прочутия си оркестър, ще зарадва феновете си в Пловдив.

Концертът ще бъде емблематичен, тъй като това ще е дебютното голямо събитие на единствения модерен стадион в България - "Христо Ботев", Пловдив.
От...

Гръмна гръдният имплант на известен модел

Гръмна гръдният имплант на известен модел

Гръдният имплант 38J на известен модел, пристрастен към „разкрасителни“ операции, се спука. Мария Магдалена, OnlyFans звезда и канадски модел, роден в Торонто, е пристрастена към екстремни пластични операции. Тя изглеждаше като „ извънземно “, след като един от 10-килограмовите й гръдни импланти избухна.
Въпреки че не е ясно какво е причинило пукането на импланта 38J...

Ужасяващо!!!

Ужасяващо!!!

Убийството на млада жена в парк „Изгрев“ в Бургас е съпътствано от жестока драма, пише burgasinfo.com.
По първоначална информация тя е била наръгана с нож във врата от приятеля си, след като се скарали в парка. Малко по-късно тялото на млад мъж се стоварило пред последния вход в на блок 10 в ж.к. „Славейков“.
„Седяхме си тук и си говорихме спокойно, когато тяло...

Съпруг закла жена си пред детето им и се самоуби

Съпруг закла жена си пред детето им и се самоуби

Жестока трагедия с два трупа се разигра в Бургас, след фатален семеен скандал. Млад мъж е заклал жена си пред очите на 4-годишното им дете, а след това е сложил край на живота си. Умъртвената жена е на 32 години. Зад покъртителната драма вероятно стои болестна ревност и предстояща семейна раздяла, подозират криминалисти.
Кървавата баня се е разиграла в обществен пар...