Архив на статии от категория -> Скандално

Млада майка във Враца закла детето си и се самоуби

Млада майка във Враца закла детето си и се самоуби

Жестоко убийство е станало във вторник вечерта във Враца, съобщи агенция BulNеws. В блок „Химик“ №10 били открити заклани 31-годишна жена и 3-годишният й син.
Около 16 часа деца от предишния брак на съпруга й са влезли в жилището, което е на 5-ия етаж. Навсякъде било оплискано с кръв, а на земята лежели майката и детето. Жилищната сграда се намира на метри от пожарна...

Рок фест на Бунарджика

Рок фест на Бунарджика

Върхът на Бунарджика за първи път ще стане сцена на тридневен летен рок фестивал. Той започва на 11 юни и ще завърши на 13-и. „Предната седмица ще е откриването на Opera Open, а на следващата този фестивал“, каза кметът на „Централен“ Георги Стаменов.
Music Daze ще е на открита сцена, която ще бъде вдигната до шадравана на върха. Умишлено няма да е на някое от голем...

Двама нерези изнасилват 16-годишна край Пловдив

Двама нерези изнасилват 16-годишна край Пловдив

Момиче е било жестоко пребито и изнасилено от двама нерези в пловдивското село Войсил. Гнусната гавра е станала преди месец, а местните са възмутени, че до момента няма гласност по случая. В една от групите във Фейсбук коментарите и подробностите около нея били изтривани.
Жертвата е на 16 години. Момичето всеки ден тренирало със своя приятелка, като двете тичали по...

Преди Северна Корея сме по свобода на медиите

Преди Северна Корея сме по свобода на медиите

България заема 112-о място в тазгодишната класация на „Репортери без граници“ за свобода на медиите от общо 180 държави, включени в индекса. Миналата година страната ни заемаше 111-а позиция.
Като основни причини за влошаване на свободата на словото в България са посочени насилието над журналисти и непрозрачното финансиране на медии с европейски средства от българска...