Архив на статии от категория -> Скандално

Под гилотината на Лорд Минчев

Под гилотината на Лорд Минчев

Представяме ви новите жертви на гилотината на лорд Евген Минчев.
Икебаната – лехи с холански лалета
Деян Неделчев е очарователен в тази жилетка, наподобяваща лехи с холандски лалета. Много добър избор, ако е тръгнал в планината, но понеже знам, че снимката е от частно парти, то настроението ми постепенно се изменя. Тоест сърдит съм на Деян, че н...

Изгавриха се с Панчо

Изгавриха се с Панчо

В последното издание на „Като две капки вода“, 72-годишният Панайот Панайотов бе подложен на гавра. Въпреки достолепната си възраст, той бе принуден да облече къса черна рокля и нелепа перука в опит да се преправи на Тина Търнър от най-дивия й период.

Съвсем резонно изпълнението му бе пълен провал, след като отдалеч личеше, че Панайотов се чувства неловко в та...

Почина една от най-известните дизайнерки

Почина една от най-известните дизайнерки

Айрис Апфел, експерт по текстил, интериорен дизайнер и модна знаменитост, известна с ексцентричния си стил, е починала на 102 години, предаде Асошиейтед прес.
Смъртта ѝ бе потвърдена от търговския ѝ агент Лори Сейл, която нарече Апфел "необикновена". Не е посочена причина за смъртта. Тя беше обявена и на нейната страница в Инстаграм в петък.
Родена на 29 август...

Красива китайка прави фурор в цял свят

Красива китайка прави фурор в цял свят

Красивата китайка Нимо Жу изумява света с различните си умения. 24-годишната хубавица е еднакво добра пред шахматната дъска и масата за покер. Едва на петгодишна възраст тя печели шампионат по шахмат за момичета до 10 години във Финландия, на осем годинки вече е световна шампионка в тази възраст, а през 2014 година грабва титлата и за 14-годишни.
24-годишната китайка...