Архив на статии от категория -> Скандално

Галена заприлича на трътлестата Андреа

Галена заприлича на трътлестата Андреа

Галена на живо няма нищо общо с певицата от снимките в социалните мрежи, забеляза „Уикенд“ от фотоси, които не са предварително „пипнати“. Чалгадивата буквално е неразпознаваема. От кадрите, до които се добрахме, се вижда, че смядовката вече догонва Андреа от най-дебелия си период. От тънката талия и стройната й фигура няма и помен и всички недоумяват на какво се дължи това рязко напъл...

Надсмивал се на КОВИД-19 сега е като зомби

Надсмивал се на КОВИД-19 сега е като зомби

Крис Грейли, 29-годишен здрав като бик британски турист, който се надсмивал над коронавируса и отхвърлял съществуването му, сега се страхува да не умре, след като се заразил в Тенерифе, съобщава „Сън“. Крис, считал себе си за „непобедим“, сега има затруднения с дишането и е на кислородна терапия в болницата.
Той се сблъскал с коронавируса, докато се наслаждавал на сл...

Юначага тегли двутонен пикап

Юначага тегли двутонен пикап

Въпреки лошото време ултрамаратонецът Красимир Георгиев продължава новото си предизвикателство, което стартира вчера сутрин. От 10 ч. Красимир Георгиев тегли двутонен пикап в името на каузата за психично здраве. Лошото време го изненада, затрудни и измори, но не го отказа.
Предизвикателството трябва да приключи днес в 14 ч., което означава, че ултрамаратонецът ще ос...

Как се пази министър от народното недоволство

Как се пази министър от народното недоволство

Полиция блъска и влачи протестиращи пред БНТ, за да направи път на здравния министър Костадин Ангелов да излезе от сградата на обществената телевизия.
След участието си в „Панорама“, министърът не пожела да си тръгне сам, за да не се засече с протестиращите, които бяха блокирали трите изхода на БНТ. Около час ченгетата се чудиха как да го изкарат. Накрая решиха да го...