Архив на статии от категория -> Бг клюки

Андреа намекна, че с Кобрата пак са заедно

Андреа намекна, че с Кобрата пак са заедно

Певицата Андреа за пореден път намекна на феновете си в социалните мрежи, че вероятно отново се е събрала с боксьора Кубрат Пулев.
Поп фолк изпълнителката накара всички да се питат дали с Кобрата са пак заедно. Повод за това стана снимка, публикувана на профила й в социалната мрежа.
Андреа се показа в момент на стрелба със снайпер, а в същото време Пулев е плътн...

Джулка нова музикална звезда

Джулка нова музикална звезда

Родните популярни личности вече се надпреварват коя да бъде по-оригинална в посланието си за онова, което се или не се прави по време на карантината. След като разбрахме, че всички поп фолк певици преустановяват участията си, ето, че на музикалния небосклон изгряват и доста неподозирани звезди. Джулиана Гани, например, която направо втрещи с изпълнението си!
"Специал...

Божинов пита Бойко Борисов дали да се прибере за ЧРД на щерка си

Божинов пита Бойко Борисов дали да се прибере за ЧРД на щерка си

Сериозни проблеми има Валери Божинов с прибирането си в България, видя HotArena. Футболистът, който в момента е закотвен в италианския град Пескара, иска да си дойде у нас, за да празнува рожден ден на дъщеря си Никол, който е съвсем скоро.
Заради пандемията от коронавирус това е много трудно. Докато стои в Италия, скучае и се разнообразя...

Мис Тигрова се пази от зараза с шлем

Мис Тигрова се пази от зараза с шлем

Пилонаджийката с диплома по журналистика Мис Тигрова отново изби рибата, като демонстрира в социалните мрежи как се пази от коронавируса - с шлем, който си е поръчала по интернет и сама си е сглобила.
Мая от Кюсттендил обеща да пусне клипче, в което да разясни на феновете си как да си сглобят подобно устройство. Оплака се обаче, че под каската чува звуците странно и...