Архив на статии от категория -> Бг клюки

Глория шашна със снимки от дома си

Глория шашна със снимки от дома си

Фолкпевицата Глория има голяма и просторна къща, в която се чувства уютно и социалната изолация по никакъв начин не я плаши.
Певицата често пусна лайф записи от личното си звукозаписно студио, което се намира в отделна постройка в двора на чалга дивата. По този начин тя поддържа гласа си с често разпяване и липсата на участия не я тревожат. Тя обаче изуми с друго, к...

Мая Илиева пред тежка финансова криза.

Мая Илиева  пред тежка финансова криза.

Вдовицата на покойния бос Георги Илиев вече изнемогва заради извънредното положение и се очаква до края на годината да обяви фалит.
Въпреки че вече близо месец салоните са хлопнали кепенци заради наложените мерки срещу коронавируса, Мая Илиева продължавала да плаща на служителите си, в това число – и на хигиенистките, пише "Галерия".

Бизнес дамата не искала да з...

Разголеният Гришо пак побърка фенките си

Разголеният Гришо пак побърка фенките си

Григор Димитров опитва да бъде максимално креативен в тренировките под карантина. Водещият ни тенисист показа, че дори и да няма на разположение основни уреди, с които да поддържа форма, винаги може да измисли план „Б“. Бившият №3 показа как в употреба може да влязат дори два обикновени стола.
За пореден път побърка фенките си, защото тренираше гол до кръста.Първата...

Джулка се пусна топлес

Джулка се пусна топлес

Джулиана Гани редовно съблазнява от социалните мрежи, но сега, когато сме в карантинен период, е особено щедра откъм прелести, поне ако съдим по фотосите, които качва в профила си.
Пловдивчанкатаа, която наскоро стана майка на момченце, този път се пусна съвсем топлес и без капка свян си развя кубиците, които може би вече всички са виждали достатъчно добре.
"Ста...