Архив на статии от категория -> Бг клюки

Софи Маринова направи майка си звезда

Софи Маринова направи майка си звезда

Софи Маринова подготвя най-емоционалния и специален проект в своята музикална кариера. Певицата издаде пред почитателите си в социалната мрежа, че песента и видеоклипът вече са реализирани и съвсем скоро ще ги промотира.

Софи е записала песен с майка си, а във видеото е включила своя татко. Съвсем естествено, клипът се е снимал в махалата в Етрополе и всички съседи се п...

Тити продава джипа си без да реве

Тити продава джипа си без да реве

Тити Папазов продава мощния си черен джип за 38 000 лева, узна HotArena. Обявата за автомобила, марка Киа, вече е пусната в интернет. Почти веднага се появили кандидат-купувачи, които проявявали интерес, но засега Тити не се е договорил с никого.
Папазов се притеснявал, че проблемите му с КАТ в последните дни може да доведе до отлив от желаещи да купят колата. Минал...

Вергов на море за 6 лева

Вергов на море за 6 лева

Актьорът Юлиан Вергов намери морска квартира за символичните 6 лева за нощувка, видя HotArena. Любопитното попадение звездата сподели в Инстаграм, публикувайки фото за доказателство. От него става ясно, че цената включва допълнителни екстри като безплатен интернет и пералня.
Находката изненада голям брой от последователите му, тъй като мястото се намира в един от на...

Дария контузи средния си пръст

Дария контузи средния си пръст

С контузия на средния пръст се сдоби Дария Симеонова, узна HotArena.
Актрисата вече няколко дена не може да използва пръста си, който е бинтован. Тя не разкрива какво точно се е случило, но споделя ежедневното развитие на раната си и смяната на бинтовете, пише България днес.