Архив на статии от категория -> Холивуд

Как руски модел трупа пари

Как руски модел трупа пари

Руски модел на Плейбой със седми размер на гърдите забогатя от продажбата на пошли снимки в мрежата. Историята й е разказана в Daily Star.
Ирина Иванова се родила в Русия, но на 15 години се преместила в Америка. Тя се прочу с откровените си и разголени снимки, които публикува на своя акаунт в инстаграм.
В момента печели над 1 млн. долара годишно от продажба н...

Поп певец излъга, че е болен от КОВИД-19

Поп певец излъга, че е болен от КОВИД-19

Известният южнокорейски поппевец Ким Джеджун поднесе извинения на феновете си заради неуместната първоаприлска шега, че се намира в болница с коронавирус, но обясни, че го е направил, за да стресне безотговорните.
Музикантът първоначално съобщил на последователите си в социалните мрежи, че се е заразил, тъй като не следвал препоръките на правителството и водел безотг...

Къванч Татлату даде отрицателна проба

Къванч Татлату даде отрицателна проба

Турската суперзвезда Къванч Тътлату е с отрицателен тест след като бе хоспитализиран със съмнения за COVID-19. Актьорът обяви, че е излязъл под карантина заедно със съпругата си Башак Тътлату в дома им Истанбул.
Той обаче се почувствал зле и е отишъл в болницата, за да си направи тест за коронавирус. След кратък престой Тътлату е изписан от болницата. Вкъщи сме веч...

Джей Ло перфектна и на 50

Джей Ло перфектна и на 50

Фигурата на 50-годишната Дженифър Лопес е резултат от много часове, прекарани в залата и редовни тренировки. Изглежда, че няма никаква причина, която да накара звездата да спре да ходи на фитнес, дори и пандемията от коронавирус.
Преди дни Джей Ло, която в този момент се намира в Маями, бе забелязана след една от поредните си тренировки. Тя бе пременена в червен спор...