Архив на статии от категория -> Холивуд

Мария ще заведе майка си на Оскарите

Мария ще заведе майка си на Оскарите

Румяна Бакалова – майката на първата българска актриса с номинация за „Оскар“, ще е сред специалните гости на най-бляскавата гала в света на седмото изкуство тази година. Това разкри самата екранна Тутар, като заяви категорично, че преживяването й няма да бъде пълноценно, ако до нея не бъде жената, която й е дала живот.
„Трудно е, защото тя живее в България, но рабо...

Полицейски запис оневини Джони Деп

Полицейски запис оневини Джони Деп

Актрисата Амбър Хърд, която обвини бившия си съпруг Джони Деп в домашно насилие, бе уличена в лъжа, съобщи Daily Mail. Както отбелязва изданието, на видеото, направено с камерите, поставени на гърдите на лосанджелиските полицаи, повикани в дома на актьорите след предполагаемия инцидент, не се виждат никакви следи от сбиване и погром, както твърди Хърд.
Самите полица...

Люк Брайън стана шоумен на годината

Люк Брайън стана шоумен на годината

Люк Брайън беше отличен за шоумен на годината от Академията за кънтри музика в САЩ, но жените доминираха на церемонията, макар да не се конкурираха за водещия приз. Марън Морис спечели две награди, включително и за песен на годината. Миранда Ламбърт пя три пъти и удържа рекорда си за артист с най-много награди на академията в историята й. Мики Гайтън, първата чернокожа жена водещ на це...

Най-бързорекият рапър

Най-бързорекият рапър

Белият рапър Еминем с истинско име Маршъл Матърс влезе в историята на жанра и в Книгата за рекорди на Гинес като изпълнител, избълвал най-много думи в рамките на едно парче.
Като малки майките често мъмрят отрочетата си да не бъдат прекалено бъбриви и да не сипят порой от думи без нужда. Отношенията на Еминем с неговата родителка винаги са били драматични – в една о...