Архив на статии от категория -> Холивуд

Майката на Роналдо с молба към сина си

Майката на Роналдо с молба към сина си

Майката на футболната звезда Кристиано Роналдо - Долорес предизвика фурор в интернет с молба към сина си. Тя призна пред вестник "Рекорд", че е поискала от него някои ден да заиграе отново в португалския Спортинг (Лисабон), откъдето тръгна пътят му за големия футбол.
"Кристиано трябва един ден пак да играе за Спортинг и би се върнал заради мен. Вече му казах, че пре...

Казвали, че е грозното пате, днес е фатална красавица

Казвали, че е грозното пате, днес е фатална красавица

Когато Селин Сентино показа своя снимка от преди 8 години, никой не можа да повярва, че създанието на нея, наистина е тя. Такива метаморфози определено не се срещат всеки ден. Тук обаче промяната не е само във външния вид, но и в характера на красавицата.
24-годишният модел е родом от живописна Швейцария. Когато Селин е била ученичка, е била сред непопулярните момич...

Fugees се завръщат след 15 години

Fugees се завръщат след 15 години

Легендарното американско хип-хоп трио Fugees, което се състои от Уайклиф Жан, Прас Мичъл и Лорин Хил, се завръща на музикалната сцена след 15 години отсъствие. Според източник близък до бандата, хитовите изпълнели на Ready Or Not, които завинаги промениха представата за рап музиката с мелодичното си звучене и дълбокосмислените си текстове, отново са се събрали, за да обсъдят как да отб...

G-Eazy и Деми Ловато с ново парче

G-Eazy и Деми Ловато с ново парче

Да се изправят лице в лице с демоните си от миналото – на тази смела крачка се решават рапърът G-Eazy и певицата Деми Ловато в премиерното си парче Breakdown. Видеото към песента се появи само преди няколко дни, като още от самото начало то усещането за предстояща изповед.
Първите кадри показват заглавия от медии, свързани със свръхдозата на Ловато и сблъсъка на G-E...