Архив на статии от категория -> Пловдив

Първи концерт на Акведукта

Първи концерт на Акведукта

На Акведукта на Бунарджика вчера се състоя първият от поредицата концерти и представления с вход свободен, организирани специално за гражданите на Пловдив, при спазване на всички противоепидемиологични мерки, организиран от отдел „Култура, археология и културно наследство“ на Общината и кметството на район „Централен“.
Участваха „Биг бенд Пловдив“, с диригент Никола...

"Не сте хора, бе, мърши сте“!

"Не сте хора, бе, мърши сте“!

Двама възрастни се разминаха на косъм от смъртта след ужасяващ инцидент на магистралата. За това разказва във Фейсбук очевидка, притекла се на помощ. Тя пътувала с автомобила си, когато забелязала спряла встрани горяща кола и веднага скочила да спаси хората вътре.
По същото време наоколо преминавали и други шофьори и независимо от опитите на жената да ги спре за пом...

Пловдивчанка изнудва Би Ти Ви

Пловдивчанка изнудва Би Ти Ви

Гуруто на здравословното хранене – шеф Силвена Роу, готви ново предаване. То ще се казва „Глад ме гони”. За целта шеф пловдинвчанката събира подписи на фенове, които да изискат Би Ти Ви да ѝ даде ефир. Тв готвачката буквално се опитва да изнуди медиата да пусне шоуто й.
„Пишете до Би Ти Ви, защото ще го направя само за вас!”, призовава тя. Вече има рубрика в социални...

Бойко Борисов в Пловдив

Бойко Борисов в Пловдив

"Всички имате жени, деца, родители. Тренирайте, гответе се така, че да останете живи, здрави, крепки. А на медиите ще кажа - не дай Боже, ако нещо някога се случи, войската, на която ще разчитаме, е тази. Да, имаме много скъпи други въоръжени сили, но тези са там, долу, където никой друг не може. Пазете се живи и здрави и честит празник", Това заяви тази сутрин Бойко Борисов при посеще...