Архив на статии от категория -> Пловдив

Арестуваха заради ученичка легендата на „Марица” и „Левски” Петър Курдов

Арестуваха заради ученичка легендата на „Марица” и „Левски” Петър Курдов

Легендарният нападател на „Марица” и „Левски” от началото на 80-те години Петър Курдов е арестуван в Пловдив, след като във вторник по обяд гражданин подал сигнал за нанесен побой от страна на бившия голмайстор над ученички. Инцидентът е станал в района на училището по кожени изделия и текстил "Иван Богоров" .
Подалият сигнал е казал, че се извършват хулигански дейс...

Пет години затвор за бившия шеф на полицията в Раковски

Пет години затвор за бившия шеф на полицията в Раковски

Апелативният съд в Пловдив потвърди наказанията на бившия началник на полицията в Раковски Георги Илиев и неговите четирима съучастници. Магистратите признаха за виновен и подкрепиха решението на първата инстанция, според което полицейският началник получава 5 години затвор, глоба в размер на 5 000 лева, както и право да заема длъжност в МВР за срок от 6 години. Разузнавач от Криминална полиция...

Тия не спряха да бляботят!

Тия не спряха да бляботят!

Кречеталото Мая Манолова, която насипва купища трафаретни лозунгови думички с хиляда километра в час на минута, не спря да се катери върху „протеста“. Ежедневно, ежеминутно, когато я удостояват с ефир.
А ако не сте забравили тя не слизаше от ефир, дори и тогава, когато да влезеш в прайм-тайм на „водеща“ телевизия, задължително трябва да си от „правилния списък“.

„Събраха се там едни злобни жени!”

„Събраха се там едни злобни жени!”

„За тези, които се интересуват от здравословното ми състояние - утре ще ме изпишат. Но са много пет операции - да чистят, да изтеглят водата...Болезнено е!”, каза премиерът в оставка Бойко Борисов от болницата, откъдето на живо представи правителството на Даниел Митов.
Кандидат- министрите бяха на посещение при него и също говориха..
„Още 2 думи само, че почват...