Архив на статии от категория -> Пловдив

Водачът на листата на партия „Има такъв народ“ Гроздан Караджов: Никой няма право да лъже народа!

Водачът на листата на партия „Има такъв народ“ Гроздан Караджов: Никой няма право да лъже народа!

Водачът на пловдивската листа с кандидат-депутати на партия „Има такъв народ“ Гроздан Караджов е роден на 14 декември1966 г. в Стара Загора. Завършва Първа английска езикова гимназия в София и специалност „Право“ в Софийския университет. Специализирал е бизнес мениджмънт в телекомуникации в Токио, Япония. През 90-те години е председател на Независимото студентско дружество в Юридически...

150 000 трябват за пострадал военен парашутист, за да оцелее

150 000 трябват за пострадал военен парашутист,  за да оцелее

Кметът Здравко Димитров е внесъл предложение да се дарят 2 000 лева за лечението и рехабилитацията на парашутиста Мирослав Павлов, който пострада при парашутен скок. то ще бъде гласувано от Общински съвет на сесията в петък. Инцидентът стана на 13 май, т.г. по време на учение край Пловдив.
След скока, въжетата на двама от парашутистите се заплели и те паднаха от го...

Три пловдивски университета създадоха консорциум

Три пловдивски университета създадоха консорциум

Университетът по хранителни технологии, Медицинският и Аграрният университет създадоха консорциум PlovdivWineUni. На официална церемония в зала „Хоризонт“ на УХТ ректорът проф. Пламен Моллов подписа Меморандум за партньорство заедно със зам.-ректора на Медицинския университет в Пловдив проф. Благой Маринов и проф. Владислав Попов, зам.-ректор на Аграрния университет.

Откриха мъртъв изчезналия Ангел от Асеновград

Откриха мъртъв изчезналия Ангел от Асеновград

Откриха мъртъв 80-годишния Ангел Байрактаров, който е бивш управител на хотел „Асеновец“ изчезна безследно преди 11 дни. Тялото е намерено в местността Узун чаршия край Асеновград. По него няма следи от насилие. Установяват се причините за настъпилата смърт.
Пенсионерът изчезна на 18 септември. Последната връзка с него била в 20.30 часа. Тогава бил в района на село...