Архив на статии от категория -> Пловдив

ГЕРБ с дарение за общинската болница в района

ГЕРБ  с дарение за общинската болница в района

600 маски за многократна употреба дари днес структурата на ГЕРБ в район „Южен” на МБАЛ „Свети Пантелеймон”. Предпазните средства са закупени от общинското ръководство и клубните ръководители на организацията и са предназначени за екипа на здравното заведение. Инициативата се осъществява с подкрепата на областния координатор на ГЕРБ в Пловдив-град инж. Иван Тотев.
„В трудни моменти трябва да...

Общинските съветници ще заседават на пикник, ще си носят суха храна

Общинските съветници ще заседават на пикник, ще си носят суха храна

Пловдивските общински съветници ще заседават другата седмица на трибуните на Гребния канал. „Мястото е много удобно, вече го огледахме и по време на сесията ще бъдат взети всички предпазни мерки.“, каза председателят на местния парламент Александър Държиков.
„Все едно, че ще сме на пикник, като на екскурзия, сигурно ще трябва да си носим и суха храна.“, коментира б...

Ръководилият Транспортния проект става шеф на друг голям проект

Ръководилият Транспортния проект става шеф на друг голям проект

Борислав Кръстев, който ръководеше Транспортния проект в Пловдив, е назначен за ръководител на големия проект за изграждане на Южен обходен колектор във ВиК-Пловдив.
Той беше освободен от работа в общината със заповед на кмета Здравко Димитров, след като се оказа, че е подписал всички протоколи за успешно изпълнения проект за електронната система в градския транспор...

Отнеха 4 деца на цигани, не ги къпали 6 месеца

Отнеха 4 деца на цигани, не ги къпали 6 месеца

Служители на социалните служби изведоха от семейството три от децата на прочулата се фамилия Керимови в Кадиево и ги настаниха в Кризисен център, а четвъртото и най-малко на 6 г., ще влезе в приемно семейство.
Керимови живеят на фургон, след като къщата им в селото изгоря, скандалите и побоищата между възрастните обаче са почти през ден, разказа кметицата Лиляна Пе...