Архив на статии от категория -> Пловдив

Коя зодия сте според НАСА

Коя зодия сте според НАСА

Ако сте от хората, които вярват в звездите и тяхната съдбовна подредба, то настоящата информация ще ви се стори доста интересна и вероятно ще промени представата ви за зодиака.
НАСА може да се похвали с някои изчисления, които дават на хората най-точния зодиак (доколкото учените вярват в съдбата и кармата). Изследователите все пак подчертават, че не изучават астролог...

Кметът на Асеновград и жена му се ваксинираха

Кметът на Асеновград и жена му се ваксинираха

Кметът на Асеновград д-р Христо Грудев и съпругата му Магдалена се ваксинираха. И двамата се чувстват добре и призовават асеновградчани да последват примера им.
"Като кмет на общината, председател на Общинския оперативен щаб за превенция и борба с COVID-19 и като лекар с 20-годишен стаж, следя медицинските новости, както на световно, така и на национално ниво, от водещи специалисти в епидеми...

Шестима припаднаха в жегата

Шестима припаднаха в жегата

Медиците от Спешна помощ се свестили днес шестима души, колабирали от горещините в Пловдив. Всички сигнали са подадени след 12 часа. Припадналите са били навън. Те се прибрали по домовете си, след като са получили медицинска помощ. Не се е наложило да бъдат хоспитализирани в здравни заведения.
Максималната температура в града днес стигна 36 градуса и в следобедните часове улиците буквално опу...

Гори сметището на Асеновград

Гори сметището на Асеновград

Гъст дим, съпроводен с неприятна миризма се стели край Асеновград. Причината- пожар в градското сметище на изхода за село Боянци.Сигналът е получен в областния оперативен център в 17.30 часа, съобщиха за "Марица" от пожарната служба в града под тепетата. Три екипа огнеборци от Асеновград и Пловдив гасят огъня. Няма опасност за жителите.