Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Заклетият ерген Саймън Кауъл се кротна

Прочутият британски продуцент Саймън Кауъл показа първите снимки на своя новороден син Ерик в Twitter. 54-годишният Саймън стана баща за първи път на 14 февруари, след като приятелката му Лорън Силвърман го дари с дете точно в Деня на влюбените.
Скъпоценното бебе наистина е дете на любовта, тъй като майка му се разведе със съпруга си в името на връзката си с продуцента на риалити предаванията „X Factor“, „American Idol“ и „Britain's Got Talent“.
Лорън беше все още омъжена за приятеля на Саймън – Андрю Силвърман, когато през август 2013-та стана ясно, че очаква дете от Кауъл. Тя има и 7-годишен син на име Адам, който е от брака ѝ с Андрю. В интервю за октомврийския брой на списание Parade (2013 г.), заклетият женкар Кауъл призна, че няма търпение да стане баща.Той каза: „Не съм брилянтен с бебетата. Никога не знам какво да правя с тях, но след като синът ми порасне малко, мисля че ще бъда наистина добър баща. Ще му давам правилните съвети, ще го заведа в „Дисниленд“, ще го науча да шофира и т. н.“

Публикувана на
17 Февруари 2014 година