Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Нина Добрев с ново гадже

Австралийският актьор Лиъм Хемсуърт е видян да се целува със звездата на сериала „Дневниците на вампира“ Нина Добрев. Двамата били заедно в бар-механа „The Corner“ (на 7 февруари, петък) в Атланта, Джорджия.

„Те не бяха сами, с тях имаше и други хора, но определено се държаха като двойка и цяла вечер се целуваха и прегръщаха. Останаха три часа в заведението, а Нина си тръгна преди Лиъм“, разказва очевидец пред сайта Celebuzz.
В момента 24-годишният Хемсуърт е в Атланта за снимките на четвъртата лента от поредицата „Игрите на глада“. 25-годишната Нина пък прекарва повечето време от годината в работа по петия сезон на „Дневниците на вампира“.
Двамата млади и горещи актьори се познават от 2012-та година, когато Лиъм връчи статуетка на Нина на наградите „People Choice Awards“.И Добрев, и Хемсуърт са необвързани от миналата година. Той прекрати годежа си с поп звездата Майли Сайръс в края на лятото, а Нина скъса с дългогодишното си гадже и колега от сериала – Иън Сомърхолдър през пролетта на 2013-та.
tialoto.bg

Публикувана на
11 Февруари 2014 година