Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Щерките на Еди Мърфи си показаха д...та

Дъщерите на актьора Еди Мърфи и бившата му вече съпруга Никол се снимаха впровокативна фотосесия по бельо. Снимките станаха хит за нула време, а 19-годишната Шейни и 24-годишната Бриа станаха обект на куп шеги и комплименти относно апетитните си задни части.
Двете момичета за кратко се изявявали като модели, но това е първият път, когато се снимат по бельо. Оказа се, че фотосесията е направена в имението на новото гадже на майка им – Майкъл Стреън, пише tmz.com. Фотографът Димитри Рей разкри, че снимал мацките в будоара на майка им и годеника й. Вероятно те избрали леглото на майка си, защото е огромно и пухесто. Имението на Стреън в Бевърли Хилс пък е огромно.
Сайтът съобщава още, че момичетата не са се консултирали с майката за мястото на снимките. Ако го бяха направили, Никол вероятно щеше да им препоръча стая, различна от тази, в която прави секс с годеника си. Еди Мърфи и Никол се разведоха през 2006 година. Тя се сгоди за Майкъл през 2009.
Провокативната фотосесия е първи опит на Шейни като модел, за разлика от своята кака Бриа. Фотографът разкри още, че момичетата направили снимките, за да се опитат да кандидатстват за модели на „Виктория сикрет“.
Блиц

Публикувана на
08 Февруари 2014 година