Най-известният шоу готвач в света знае как да привлича внимание върху себе си, където и да се появи. 58-годишният Гордан Рамзи шашна многомилионната публика на най-шумното спортно събитие в САЩ – „Супербоул“ като участва в нестандартна реклама на марка съдове за готвене, наречена „Неидентифициран обект за пържене“.
Във видеото Рамзи учи извънземни как да готвят. Рекламната кампания подгря предстоящата утре премиера на новия четвърти сезон на хитовото шоу на Рамзи Next Level Chef, в което той и още двама топ готвачи изправят млади таланти пред кулинарни предизвикателства.
Иновативното готварско шоу на Гордън Рамзи Next Level Chef беше купено от Fox за още два сезона. Новината зарадва феновете му, след като британската версия на шоуто беше отменена през март 2023 г.
Next Level Chef включва готвачи от различни среди, които се събират, за да се състезават в отбори под строгия поглед на наставник знаменитост. Всяка седмица отборите се борят за място в кухнята от най-високо ниво (на сцената има три кухни една върху друга), където имат достъп до оборудване и продукти от най-висок клас. Другите два екипа работят на две по-ниски нива, като оборудването и съставките правят нещата по-трудни за тях, колкото по-надолу слизат. Рамзи вярва, че истинският тест за великите готвачи не е само какво могат да направят при най-добрите обстоятелства, но каква кулинарна магия могат да създадат при най-лошите.
„Толкова съм развълнуван, че ще предоставим още два сезона на Next Level Chef на Fox. Това е най-доброто от състезателните предавания за готвене и ние сме развълнувани да продължим да вдигаме летвата“, каза Рамзи в изявление при подновяването на шоуто.
Въпреки че сега той е ненадминат на върха на кулинарния свят, Рамзи започва от нулата, миейки чинии в местен ресторант за храна за вкъщи. Той твърдо вярва, че стига един готвач да има стремеж, талант и постоянство, може да се изкачи до върха. Креативността, последователността и хитростта са рецептата за успех освен в живота и в неговото шоу, и за да стигнат до следващото ниво състезателите трябва да се адаптират към предизвикателствата, които ги чакат.труд
13 Февруари 2025 година