Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво ни очаква в понеделник

Видяна: 5860 пъти

Овен
Днес битката за кокала навлиза в решителна фаза. И ако на сцената на житейския ви спектакъл има пушка, тя с голяма вероятност ще гръмне. Бъдете особено внимателни с техника, транспорт и електроуреди. Не отивайте в крайности, спазвайте дистанциите в отношенията и на пътя. Агресията е повсеместна. Може да попаднете в ограбващи и изнудващи схеми, не взимайте и не давайте заеми.
Телец
Днес е точният съпад на агресора Марс и планетата на новите технологии Уран. Моментът е особено опасен за световния мир, а на вашето лично ниво днес и утре може да се очакват рискови и конфликтни положения, които ще ви ограбват материално и емоционално и ще застрашават здравето ви. Възможен е и пик в заболяванията свързани с щитовидната жлеза. Стойте мирни.
Близнаци
Денят е зареден с експлозивност поради съвпада на Марс и Уран. Не бързайте с инициативите, не взимайте и не давайте заеми. Помогнете на приятели и близки по друг начин, бъдете до тях в труден момент и се опитайте да облекчите болките им. Ден на високите енергии и цели, някъде се отива към прекаляване и може да се изпусне контрола. Гасете конфликта в зародиш.
Рак
Днес и утре Луната от Скорпион и планетите в Риби са в перфектни аспекти към Рака. Ще се случват събития, които ще засегнат негативно много съдби, но за вас ще има ползи, ще се отворят желаните ниши и може да постигнете цели гонени отдавна. В живота ви се втурва вятъра на промяната, бъдете готови да посрещнете тези, които в миналото са ви напуснали или загърбили.
Лъв
Днес и утре ходите по жарава от страсти и емоции, които може да ви вкарат в опасни дела и отношения, да навредят на здравето и връзките ви. Точният съвпад на Марс и Уран в конфликтния ви Телец действа върху живота и амбициите ви като чук и наковалня. Родените в третата декада са в особено неблагоприятна позиция. Не взимайте никакви рискови решения, не теглете кредити.
Дева
Днес Луната е в конфликт с Венера, но Марс и Уран са в подкрепящ аспект спрямо родените в третата декада. Загубите ви може да се превърнат в преимущества. Много хора днес чукат на грешната врата, а пред вас вратите се отварят към нещо, което ще се окаже важно и спасително в кризата. В момента печелите от грешния избор на другите, а конкуренцията ви е притисната до стената.
Везни
Денят минава под флага на агресията. Съвпадът на Марс и Уран в знака на парите Телеца ни води към свещени войни за власт, пари и територии на влияние. Всеки на своето ниво ще бъде провокиран и застрашен. Внимавайте с техника и транспорт, работете внимателно с електроуреди, не засягайте болни за околните теми. Някой ще постигне целта си за сметка на другите.
Скорпион
Днес е точният съвпад на Марс и Уран в знака на опозицията ви Телеца. Съветът е да не играете хазартно, да сте много внимателни с електроуреди, техника и транспорт. Не взимайте и не давайте заеми. Нещо ще се обърка, правите си криви сметки и може да влезете в източваща ресурсите ви програма. Каквото се загуби днес и утре трудно ще се възстанови. Очертават се изневери.
Стрелец
Този ден носи рискове в бизнеса и търговската инициатива. Не теглете и не влагайте големи суми в рискови проекти. Съвпадът на Марс и Уран в знака на Телеца може да изиграе лоша шега на решилите да инвестират в нов бизнес. Трудно се контролира пазара, може да се вкарат зарибяващи програми. Неблагоприятно и за сделки с недвижим имот, трети лица печелят от начинанията и инвестициите ви.
Козирог
Денят е зареден с експлозивност, лесно се отива към конфликти, които ще ви помогнат да овладеете положението, да контролирате ситуацията и да помирите спорещите страни. Може да получите права на посредник и координатор при помирителни действия. Важното е да не наливате масло в огъня на споровете и да не влагате лично отношение. За всеки грешен избор ще се плаща.
Водолей
Ден на кризи в отношенията за родените в третата декада. Марс, Уран и Меркурий са в конфликт със Слънцето ви. Включва се в действие каналът на кармичната родова памет, а в такъв момент правим избора, който в миналото са направили и родителите ни. Вероятен е остър завой в живота ви. Представете си ярко и с подробности това, което искате да постигнете и тръгнете натам.
Риби
Ден на тежки конфликти, действа голямата косачка. В такъв момент е добре да се наведеш докато отмине бурята. Съвпадът на Марс и Уран в Телец ще предизвика буря в търговските и бизнес среди и в свързаните с тях хора и дейности. В този момент технологиите се използват агресивно, а не миролюбиво и в полза на обществото. Дано тези, които дърпат конците знаят какво правят.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Юли 2024 година