Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Пак попиляха пернишката миска

Всички популярни жени у нас използват фото филтри, за да разкрасяват снимките си, но една от тях толкова се вманиачила, че се получи обратен ефект и стана за смях.
Става въпрос за рекордьорката по фотошоп гафове – Антония Петрова-Батинкова. Застаряващата Мис България всячески се опитва да заличи годините от лицето си и въпреки множеството естетични и пластични процедури, на които се подлага, пак се налага да прибягва до фото филтрите.
Всички нейни снимки в Инстаграм са здраво обработени така, че да изглежда като 20-годишна холивудска звезда. Тоца отделя сериозно време и енергия, преди да публикува каквато и да било снимка в мрежите.
Intrigi.bg обаче попадна на необработени кадри, заснети от кратко клипче, което Мис България 2009 е нямало как да манипулира. И разликите са видими. Няма и следа от гладкото й лице и равен тен, които докарва с фотошоп програмките.
Ясно се вижда и обилното количество руж, сенки и фон дьо тен, които биха подхождали повече за фрийк шоу в цирка, отколкото за детски рожден ден, гъбаркат я в нета. 40-годишната миска неотдавна се подложи на ринопластика, видимо е загладила бръчките с ботокс, има и лифтинг на веждите, но въпреки това продължава да променя реалния си вид с фотошоп. Е, колко трябва да не се харесваш?!

Публикувана на
10 Юли 2024 година