Новина от категория България
Архив на публикациите

За какво звъни секретарката на Доган!?

Липсваше ли ви? Липсваше ли ви второстепенната роля от турския сериал Рамадан Аталай? Не се косете, пак цъфна рано заран по bTV, включен специално, за да ни разкаже като проводник, като един куриер на „Спиди“, който да донесе вест от „почетния председател Ахмед Доган“.
„Председателят ще излезе в най-близко време с обръщение. Не вярвам да бъде по-различно от действията, които правят 17-те депутати на ДПС“, рече тържествено Аталай.
Каза и още, че се припознавал като „космонавт“, а не като дерибей, защото „обществото няма да приеме за дерибеите“. Това последното е много смешно, ама надутият Аталай няма как да разбере, че е смешно.
И още каза за останалите депутати, които са с Делян Пеевски: „Извадиха сабите и се оказаха сами“.
На това място бабите трябва да ръкопляскат пред телевизора, щото серията завърши на мястото с Аталай – пощенския гълъб, който bTV могат да го вземат на концесия.
В същото време „почетният председател на ДПС Ахмед Доган“, който всъщност е един митоман, успешно внушил от много години, че е мъдрецът Буда, Иисус, Мохамед и турнете още който се сетите в редичката, и който на практика с такива като Аталай в момента убива собствената си партия. Няма смелост да звънне от своя собствен телефон, а ползва секретарката си да звъни на лица от партията си и да пита: „Ще ме подкрепиш ли?“. Отсреща се чудят за какво точно да подкрепят „почетния си председател“ – в убийството на собствената му партия или в това да викат „ура“ на онбашиите му, които разбрицаха същата тая партия.Afera.bg, със съкращение, заглавието на Пловдивмедия

Публикувана на
10 Юли 2024 година