Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Защо от Джулка не става фолк певица

Силиконката Джулиана Гани хвърли всички в шок със скандално признание за Милко Калайджиев. Чаровната блондинка е до болка откровена и в подкаста "Не съм такъв човек" разказва какво предложение е получила от мустака на Републиката, както го знаят в светските среди.
Пловдивчанката в прав текст си призна, че е имала доста апетитно предложение от Милко Калайджиев и обясни какво точно е искал да й прави той.
Оказа се, че Джулиана непрекъснато я заливат с въпроси дали няма да става певица. Това я провокира да разкрие истината пред Красимир Красимиров и неговия подкаст.
"Много пъти са ми предлагали да направя музикална кариера. Тук мога да спомена и Милко Калайджиев, който е открил едни от най-големите звезди на България. Той искаше да ми прави клип, да ми помага да изпея песните както трябва, да имам дори албум. Антон Стефанов, който е работил за "Пайнер", също ми е казвал, че трябва да вляза в компанията. Силвър също ми е предлагал да ми стане продуцент. Никога не ми е било страст, не съм имала желание. Ако се съберем някъде на купон винаги ще изпея нещо, ще се забавляваме. Но не го виждам това да е моето бъдеще - участия, дискотеки, да се прибирам сутринта", категорична е тя.
Но има и странични фактори, които не позволяват на Джулиана да бъде една от фолк звезди. Тя има специфичен глас, който трябва много да пази, а с тази професия това няма да се случи.
"Моят глас не го позволява, ако се пее на живо. Той е много специфичен. Етиен Леви казваше, че тембърът ми е като с прашинки пясък. Той ми е такъв по-дрезгав и от всяко нещо се влияе. Ако недоспивам и ми е супер изморено започвам да шептя и почти ми се губи гласът. Същото е и когато пия студени коктейли, ако супер много се ядосам и го преживея емоционално - застава ми буца в гърлото и пак си губя гласа. Супер много фактори, които влияят на това да не съм певица. Била съм на доктор и той ми каза, че гласът ми е специфичен и ми е слабо място, трябва да го пазя", обяснява известната силиконка.

Публикувана на
10 Юли 2024 година