Новина от категория Холивуд
Архив на публикациите

Брад Пит връща времето назад

Брад Пит за пореден път доказа, че е бил най-правилният избор за ролята във филма "Странният случай с Бенджамин Бътън", където героят му остарява наобратно и накрая се превръща в малко дете на достолепна възраст. Този път актьорът демонстрира младоликата си визия в красив тоалет, подходящ за лятото.

60-годишният Пит, който се наслаждава на живота с 32-годишната си приятелка Инес де Рамон, се облече в изцяло кремав тоалет, състоящ се от откопчана риза, която показваше множеството му златни колиета, комбинирана с дънки и кафяви обувки. Русите му кичури бяха оформени настрани, докато актьорът се готвеше да излезе пред камера за поредния си проект. Той допълни визията със слънчеви очила. Изявата на Брад идва два месеца преди раздялата и продължаващия развод с Анджелина Джоли официално да навърши осем години. Те все още се борят за попечителството над шестте си деца, въпреки че повечето от тях вече са възрастни. Лошата новина за Пит е, че голяма част от наследниците му се отказват от фамилията му, видимо заемайки страната на майка си. Все пак актьорът се надява да поправи отношенията с децата и да се вижда по-често с тях, ако това е тяхното желание.
Най-вероятно белият тоалет на Брад е част от гардероба за предстоящия му филм за Формула 1, където той влиза в ролята на професионален пилот. Засега проектът остава без заглавие, а въпросната сцена бе направена в известен ресторант в квартал Мейфеър в Лондон. Той беше превърнат в клуб, подобен на тези в Лас Вегас, където героят на Пит посещава покер вечер.Продукцията на филма започна през 2023 година и ще включва сцени от Гран При на Великобритания и състезанията в Абу Даби този сезон. На екран ще видим и всичките действителни 10 отбора от Формула 1, както и пилотите и представители на Международната автомобилна федерация. /тялото

Публикувана на
08 Юли 2024 година