Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Джевдет Чакъров вчера гласува за едно, днес предлага обратното

В Сараите на Доган в Росенец 17-те депутати от ДПС, които гласуваха против проекто кабинета на ГЕРБ се снимали с Ахмед Доган, както на времето се снимаше бай Тошо с ЦК на БКП.
Асеновградският доктор Джевдет Чакъров рекъл след срещата: „ДПС не функционира в нормалния си вид и в нормалното си съдържание. Това не може да продължава така и няма да продължава. Връщане назад няма“. Депутатите обсъдили и политическата ситуация в страната, „стигайки до заключение, че правителство трябва да има.“, заявил той.
Само преди ден Рамадан Аталай, който се изживя като говорител на Доган разпространи, че Доган рекъл, че не трябвало да се гласува за правителство и 17-те депутата гласуваха против.
Днес Чакъров пък вика, че стигнали до заключението, че правителство трябва да има.
Последно, Джевдет Чакъров, ти като гласува да няма правителство, всъщност искаше да има ли правителство, аджеба?!
Под снимката гостите на Росенец си пуснали и текст „автентичното ДПС“.
„Автентичното ДПС“ всъщност обедини онези местни онбашии, които паникьосано скочиха, че ще им се развали рахатлъка, в който години тънеха като местни феодали и хукнаха да ги спасява Доган.
Различни източници твърдят, че уж утре Доган щял да приеме Пеевски за среща. Ама, дето се вика не се знае, щото още Рамадан Аталай не е рекъл нещо по въпроса и не е показал имейл по телевизията от Доган.Afera.bg

Публикувана на
07 Юли 2024 година