Новина от категория България
Архив на публикациите

Жената на евродепутата Ицо Хазарта го следи с камера дали й кръшка

Ицо Хазарта улучи шестица от тотото, след като се набута за евродепутат с преференции и ще осигури многобройната си челяд с тлъста заплата. Само че пътят до Брюксел може да му коства семейството, при това - заради едни уроци по английски.
След като успя да попадне в Европейския парламент, Христо Петров е решил да се вземе в ръце и да опресни бързешком английския си език, за да може да общува с останалите депутати от политическото си семейство в Брюксел. Няколко пъти в седмицата учителка идвала в дома на депутата, за да го обучава, а Хазарта сериозно залягал над уроците.
Да, ама за ужас на втората жена на рапъра - очарователната Жени, даскалицата се оказала 30-ина годишна мацка, при това - бясна фенка на творчеството на бързорекия чичко.
Ицо бил постоянно заподозрян, че може да кръшка с учителката и съпругата му все си намирала поводи да е вкъщи, докато благоверният й попива езика на Уилям Шекспир.
"Ташакът е пълен. На стари години Ицо го дебнат така, както дори едно време, когато беше заобиколен от фенки, не са го дебнали", споделят приятели на евродепутата. Нещо повече - те твърдят, че Жени е инсталирала камери в апартамента, за да гледа какви ги върши Ицо с даскалицата, когато не може да присъства на уроците.
А от тях острието на ПП наистина има нужда. „Ицо няма дори висше образование! Той завърши Класическата гимназия и след това не записа нищо, тъй като кариерата му на рапър тръгна стремглаво и дотам“, коментират негови колеги от партията.
Хазарта ще замине за Брюксел с Жени си и двете им деца, които ще започнат изцяло нов живот в белгийската столица. Най-малката им дъщеря Юлия е само на 3 годинки, но изглежда, че детството ѝ ще премине извън България. Голямата му щерка Ади от първата му съпруга вече е пълнолетна.лупа

Публикувана на
20 Юни 2024 година