Новина от категория България
Архив на публикациите

Още 130 момичета в конкурса за най-красива абтуриентка

Макар абитуриентските балове в страната вече да приключиха, в онлайн пространството все още "отекват" снимките на най-атрактивните зрелостници тази година.
Конкурсът "Най-красива абитуриентка" продължава, като все повече момичета от цялата страна се включват в него. Припомняме, че остава една седмица до края. Може да се включите до 14:00 ч. на 24 юни.

Превърнало се вече в традиция и в тази галерия голяма част от претендентките залагат на минималистичен грим, който подчертава красивите им черти. Сред акцентите в облеклата пък мотив продължават да са перата и тъмните цветове, които допринасят за елегантността и изяществото на цялостната визия, избрана от зрелостничките. Разбира се, не липсват и светли облекла, като тази тенденция бележи началото си през миналата година.
Националният конкурс на Dir.bg "Най-красива абитуриентка" прикова вниманието на стотици момичета от цяла България, които изявиха желание да участват. И тази година в надпреварата виждаме млади дами от малки и големи населени места.
Като истински принцеси aбитуриентките демонстрират красиви бижута от благородни метали и скъпоценни камъни за своя празничен ден - тиари, обеци, нежни колиета, гривни, брошки и пръстени, като всеки аксесоар е отлично комбиниран с цялостната им визия. Изборът за цвят на косата също подчертава индивидуалността на момичетата. Някои участнички са заложили на привличащите внимание огненочервено, платинено русо или абаносово черно, други са предпочели натуралния цвят на най-естествения женски аксесоар - красивата коса. Балните рокли също са зашеметяващи, ефектни и показват стилово разнообразие. Едни са заложили на ефирността на топлите цветове, нежната дантела и използването на пера. Други добавят нотка сексапил и покачват градуса на конкурса чрез прилепнали рокли с гол гръб, съчетани дълбоки цепки и деколтета.;
Ето и как да участвате в 3 стъпки:
1. Запознайте се с Общите условия и Правилата за обработване и защита на личните данни на конкурса "Най-красива абитуриента" на Dir.bg.
2. Изпратете съобщение в Messenger на Фейсбук страницата ни Конкурс за Най-красива абитуриентка с текст: "Потвърждавам, че прочетох и се съгласявам с "Общите условия за участие в Конкурса на "Дир.БГ"АД "Най-красива абитуриентка", с "Правилата за обработване и защита на личните данни" на Конкурса" и декларирам, че притежавам авторските права на снимките, с които участвам в конкурса."
3. Напишете вашите име и фамилия, възраст, името на училището, в което завършвате, и населеното място, в което се намира то. Не забравяйте да качите в съобщението до 3 снимки от бала си, с които искате да се включите в конкурса, като можете да ги изпратите само еднократно.
Срокът за участие е 24 юни 2024 г. до 14:00 часа. А сега Ви пожелаваме успех!
Избор на победителката:
1. 10-те снимки на момичета, събрали най-много лайкове във Фейсбук страницата на конкурса, се класират като първите 10 финалистки в конкурса. Снимките на всички участнички ще бъдат качвани в албума във Фейсбук страницата на конкурса, където ще може да ги разгледате и подкрепите чрез натискане на бутона "Like" или "Love".
2. Още 10 финалистки се избират от редакционния екип на Dir.bg.
3. Окончателният избор от всички 20 номинирани момичета ще определи нашето звездно жури.dir.bg

Публикувана на
19 Юни 2024 година