Новина от категория България
Архив на публикациите

Ей, медиите, сменете за малко говорещите глави

Пускам телевизора и отново изплува изтърканият от прекомерна употреба ппдб сапун смилов. Вече за никого не е тайна, че служи вярно, а вероятно срещу заплащане, на специалиста по сапуните и дружките му. Напоследък води и жена си по студията да му пази страх.

Цветелина ГЪЛЪБОВА
Не го понасям от самото начало на мънкащата му тв кариера, защото освен неприятното му излъчване, ме дразни и факта, че е син на партийната секретарка на природа-научния музей в Бургас, т.е. ползвал е всички благини на мразения от него строй, а сега е върл антикомунист и пещерен русофоб.
Каквито са повечето пишман анализатори.
Ей, медиите, сменете малко говорещите глави - тези служат само за подигравка - смиловите, папийонковия, грънчарчето, спеца по тръбите, любителката на безплатни кремчета, няколко некъпаняка- има и псевдонаучни работници сред тях, една с визия на дружинна от късния соц, с дрезгав като след препиване глас, набеден за психолог, набеден за банкер мазен типес, някой и друг агент на ДС, скрил се зад маската на журналист, една, дето й викат гаражната, една мадам и други подобни. Сменете тези персони, бяха трагикомични, сега не са и трагични. Жалки и видимо уморени от пещерния антикомунизъм, който им се налага да изповядват, щото им се плаща. Хората вече и плюнките си не хабят за тези псевдо анализатори. Сменете антуража, че сте станали за посмешище.сводобно слово

Публикувана на
15 Юни 2024 година