Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Какво да не правим днес

Видяна: 4820 пъти

Овен
Денят започва с проблеми и грижи, може да се отложи пътуване или плановете ви да се променят. Луната е в опозиция на родените в първата декада. Назряват събития, които трябва да овладеете и да се съобразите, ако искате да запазите семейния мир и отношенията си с партньорите. Следобед се ориентирайте към ремонтни и обновяващи дома ви дейности. Не рушете, а градете на всички нива.
Телец
До обед всичко се прави на тъмно и с цел използване на чужди ресурси и наличен капацитет. За следобед се очертават кармични срещи, които ще определят насоката на личните ви амбиции и приоритети в бъдеще. До утре на обед владеете ситуацията и постигате възможно най-доброто. Поставете исканията си, сключете предбрачни договори, разберете се по имотни дела и ремонти.
Близнаци
Набирате скорост и до вечерта постигате напредък във всяко начинание. Ден на съзиданието и градежа. Започнете ремонти, създайте нови връзки, направете предложения, бъдете готови да сключите обезпечаващи договори и брак. Предстои уикенд на големите ви надежди, който може да покрие голяма част от очакванията ви. Време е да смените подхода, децата вече да се оправят сами.
Рак
Родените в първата декада са в трудна позиция. Внимавайте с храната, с пътуванията и гостуванията. Нищо не върви по правилата и така както сте го замислили. Очертават се нежелани намеси, опити за въздействие и алергичен проблем. Трудно ще се разберете по спорните въпроси, а на места ситуацията ще ескалира с поставяне на условия и ултиматуми. Някой ще си поплаче.
Лъв
Денят може и да не започне по правилата, но ще завърши по вашите. Днес и утре ще получавате повече екстри и подкрепа, може да стартирате ремонти и да сложите в ред семейните и делови отношения. В момента играете водеща роля в живота и избора на другите, но и отговорностите ви се увеличават. До 17-и на обед доминирате и поставяте условията си, после всичко се променя.
Дева
Сутринта действате на тъмно, губи ви се ценна информация и някои неща се изплъзват от контрол. Към обед овладявате положението и се справяте с всяка задача. Ще намерите тайни и явни източници на сила и ресурс, ще задвижите успешно и ремонтните дейности. Погрижете се за здравето си. Представете си с подробности това, което трябва да вършите и карайте точка по точка.
Везни
За родените в първата декада денят е зареден с оптимизъм и сила за справяне с всеки възникнал проблем. Преговаряйте с роднини по имотните дела. Взима се решение за дълго отлагана сделка. Днес и утре може да постигнете максималното в една трудна ситуация и да си обезпечите гърба с нужните споразумения. Не отлагайте нищо важно, от 17-и губите контрола в бизнеса и в любовта.
Скорпион
До обед търпите намеси и се съобразявате с другите. От обед се включва каналът на кармичната родова памет. Действаме активно на подсъзнателно и съзнателно ниво в посока на личните и семейни интереси. Символ на деня е фонтана от преливаща енергия. Може да намерите своя нов източник на сила и материална подкрепа. Всички сили да се насочат към подсигуряващите живота ви фактори.
Стрелец
Сутринта излизате от точката си на комфорт, но до края на деня вече здраво държите юздите, постигате желаното примирие и се разбирате с близките по спорните въпроси. Ден на градежа, започнете ремонти, поставете на здрава основа бъдещите отношения. Вървите към договори и брак, намирате опорната точка и финансовата подкрепа за реализиране на личните си цели и амбиции.
Козирог
Денят е рисков за родените в първата декада. Не предприемайте прибързано важни инициативи рано сутринта, особено ако не сте ги съгласували с партньори и близки. Вашите нужди и стремежи остават на заден план. Зависите от намеренията и желанията на близките. Не взимайте инициативата, ако не искате да ви се стоварят още задължения. Навлизате в период на ремонти и преустройства.
Водолей
Стабилизиращ, успешен и творчески ден. Луна и Юпитер от другите да въздушни знака сключват перфектни аспекти с Плутон от Водолей. Всичко предприето ще ви осигури перспективна работа и доходи, ще ви помогне да привлечете погледите и да станете желан партньор. Не се разсейвайте, постарайте се да получите най-доброто за вас и семейството. Срещате неочакван благодетел.
Риби
Днес отношенията са обвити в мъглата на несподеленото, прикритото и завоалираното. Ще се наложи да взимате тежки решения, но ако бъдете честни и открити и споделите проблемите ще се справите заедно и ще си спестите излишните нерви и притеснения. Ден на странични намеси, които поставят семейните връзки на изпитание, но още утре всичко ще си тръгне както си му е реда.
telegraph.bg

Публикувана на
15 Юни 2024 година