Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще я караме в петък

Видяна: 5480 пъти

ОВЕН
До обед продължете да попълвате редиците от верни съюзници и партньори. Добре е да се поднови фирмена дейност и да се преподпишат договори, подсигуряващи всички участници в предстоящата работа или дейност. С напредването на деня нещо тъмно и вредно се промъква в отношенията и в следващите три дни може да бъдете подложени на прикрита и открита атака.
ТЕЛЕЦ
Днес и родените в третата декада привличат важни съюзници и подписват съвместни договори. До обед късметът ще ви следва, може да извлечете пари и ползи от всяка своя среща, разговор или консултация. От обед много неща ще се правят на тъмно, трудно ще се ориентирате в голямата игра и политика. Не започвайте нови дела и начинания, проучвайте, контролирайте играта на чувствата.
БЛИЗНАЦИ
Днес и за родените в третата декада ще има неприятни изненади, ако не са готови на компромис. Символ на деня е Феникса. Възкръсват от пепелта на миналото стари връзки, подновяват се преговори и се търсят компромисните варианти при уреждане на делови и имотни отношения. Планирайте за уикенда срещи на място и уточняващи разговори. И в любовта вървите към помирение и предложение.
РАК
Уплътнете си часовете до обед със служебни и приятелски срещи, с преговори и с опити да подновите някои лични отношения. Помирете се и с любимия, комбинирайте целувката с подарък. Следобед на хоризонта се събират облаци, още утре ще започнат непредвидени промени и събития, които ще ви вкарват в стресови ситуации и конфликти. Не планирайте рискови пътувания.
ЛЪВ
Ден на успешни преговори, на сдобряване и прошка. Добре е за пътуване и уточняване на място на спорните въпроси. Ще се намери и приготви лекарство за всякакви болки и проблеми, лесно ще се реши и стар спор. Следобед навлизаме в деня на прилепа, много неща ще се правят на тъмно. До утре на обед отношенията ни са лишени от доверие и искреност, всеки си прави скрити и тънки сметки.
ДЕВА
До обед всичко върви по план, сключват се обезпечаващи договори, получавате чаканото повишение или правите изгодна сделка. Родените в третата декада са в силна и печеливша позиция. Включват се в действие енергии на дълбоко и подсъзнателно ниво. Обадете се на тези, за които мислите. От обед се появяват сенки от миналото, нещо недоизказано и тъмно навлиза в живота ви.
ВЕЗНИ
До обед сложете в ред отношенията си с партньори, направете признания, търсете начин за подновяване на контакти и насрочете приятелски срещи. До вечерта отново попадате в изкушаващи положения. Съветът е до утре на обед да не взимате важни решения и да не тръгвате в посока на изневерите. Контролирайте играта на чувствата, не рискувайте и с общите пари, ще се опарите.
СКОРПИОН
Станете рано, заемете се с изпълнението на важните задачи за деня. Водете преговори, уредете плащания и заверки на документи. Направете нужните резервации за планираната почивка. С напредването на деня много неща ще се правят на тъмно, трудно ще разберете кой ви лъже и провокира и кой е готов да ви съдейства. До утре на обед лесно се попада в капаните на страстта.
СТРЕЛЕЦ
Денят има своята светла и тъмна половина. До обед вървете към помирение, направете предложение и водете компромисна политика с тези, с които имате работа за вършене и чувства за споделяне. Може да се сложи край на дълъг студен период в отношенията. Ако пропуснете момента дистанциите ще се увеличат. Следобед някаква сянка се промъква, получават се неприятни новини.
КОЗИРОГ
Днес късметът ще се усмихне и на родените в третата декада. Станете рано, приключете до обед важните и отговорни задачи и не оставайте нищо в ръцете на случайността. Може да се споразумеете по имотни делби и да направите изгодна покупка или вложение в имот. Ще се справите добре и като посредник между двама, ще извлечете ползи и облаги. От утре една врата ще се затвори пред вас.
ВОДОЛЕЙ
Днес възкръсват от миналото стари връзки, обаждат се приятели, с които може да влезете в съюз и да постигнете много в следващите дни. С прибързани действия може да привлечете негативните реакции на някого. От обед до утре на обед инициативите ви ще бъдат спъвани, но след това ще направите силен и обезпечаващ ход. Сега е момента да се подготвите и да планирате всичко.
РИБИ
Родените в третата декада може да предадат интересите си и да сключат неизгодна, но временно обезпечаваща сделка. Луната е в позиция на Нептун от Риби. Група хора действат против личните ви интереси и опитват да ви откраднат идеите. Нищо да не се споделя. Патентовайте и защитете марката си. Важното свършете до обед. С напредването на деня всичко ще се прави на тъмно.

Публикувана на
14 Юни 2024 година