Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

За малко да набият Мариан Бачев в центъра на София

Актьорът Мариан Бачев без малко да си изяде боя на оживена столична улица, след като попада в епицентъра на доста противоречива ситуация, в която обаче, за ужас на останалите участници, е бил напълно в правото си. И, все пак, е могъл да си навлече бая неприятности!
Малко след ситуацията, очевидно все още афектиран от случилото се, Бачев написа емоционално наситен пост в профила си в социалните мрежи, от които става пределно ясно за какво става дума.
"Еднопосочна улица в района на цветния пазар "Димитър Петков" е в ремонт и насрещната еднопосочна е двупосочна с временна организация на движението със съответните пътни знаци.
За целта са премахнати автомобилите, които паркират в зелената зона, за да може спокойно да се разминават два автомобила във временното двупосочно.
Навлизам в "насрещното" в дясната му страна. Срещу мен се засилва питекантроп с излъчването, на четирикратен победител на Ролан Гарос. Спира точно пред мен, така че да не може да се разминем.
- Къде бе, нещастник? - сипе онзи.
- Има ремонт... - не успявам да довърша аргумента си
- Бегай, бегай назад...
- Къде назад!? Има ремонт и пътят е оттук!
Идва зад него втори. Свирка.
- Аре, Ганюююю, давай назад!
Става от колата. Идва вече да се разправя. Притварям от съображение за сигурност прозореца - не знам каква му е биохимията. Разпознава ме.
- Слави така ли ви учи?
- На какво да ме учи, бе? Хóди виж, че знак! - влизам му в тона.
Отива. Вижда. Подминава ме. Дърпайки колите да ми направят място да се разминем. Няма извинявай, няма съжалявам. /блиц

Публикувана на
14 Юни 2024 година