Новина от категория Светът
Архив на публикациите

Този петък е критичен ден за световната политика

Наближава един от най-предизвикателните дни на годината - 14.06.2024, предупреждава топ астрологът Адриана Вотей.
В социалните мрежи тя обяснява, че в петък на небето се образуват няколко опасни конфигурации: напрегнат аспект - квадрат между Марс в Телец и Плутон във Водолей.

Опасност за изостряне на конфликта Русия-Украйна! И напрегната конфигурация, където участват Слънце, Венера,Меркурий /Близнаци/, Сатурн и Нептун /Риби/ и Луна с Лилит /Дева/ - опит за здравословна дестабилизация, както в световен мащаб, така и при някои родени и имащи концентрация на планетите в гореспоменатите зодиакални знаци,
алармира Вотей. Тя съветва хората да са бдителни, защото нараства опасност от хранителни натравяния. "Проверявайте срока на годност на продуктите, може би е по-добре да пропуснете консумации в заведения. Вероятни са изострянията на стомашно-чревни, невралгични заболявания, риск от травми на крайниците, инциденти при пътувания", са напътствията на астроложката.
"За съжаление, може да има опасни лекарски грешки и операциите по-добре да отложите. Най-вече ако сте родени под знаците на Риби, Близнаци, Дева и Стрелец или имате концентрация на планетите в хороскопа в тези знаци", казва още Адриана Вотей.
Тя препоръчва да се отложат сделки, свързани с покупко-продажба на имот/особено КЪЩА/, регистрация на фирми, сключване на търговски, бизнес сделки, споразумения.
Категорично препоръчвам ДА НЕ ПРАВИТЕ козметични и разкрасяващи операции, манипулации. Крайно несполучлив е денят и за сключване на брак /ама за развод е екстра!/.
Според Вотей има опасност от природни явления /порои, градушки/, заличаващи реколтата/, като акцентът е върху Лилит с Луна в Дева с много предизвикателни аспекти/. Вероятно ще се разминем с опасна еко-катастрофа с помощта на благоприятното влияние на Селена, Юпитер и Плутон!
"Има опасност от силни земетръси в района на Япония, Тайван, Индонезия, САЩ.
Силни турболенции на борсите, финансовите пазари. Бъдете закриляни, внимателни и действащи разумно и предвидливо. Много критичен е денят за световната политика", обобщава астроложката. лупа

Публикувана на
13 Юни 2024 година