Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Прецаканата в „Ергенът“ Маги кукува, не може да си намери мъж

Прецакана след шоуто "Ергенът" се оказа финалистката от последния сезон Алек! Въпреки че стигна до края на риалитито, хубавицата не може да си намери гадже. Никой не топли леглото до русокосата фурия след края на култовото риалити, разкри самата тя.
Множество спекулации и медийни публикации сочеха, че смятаната за фаворит за спечелване на сърцето на последния ерген е щастливо обвързана и се радва на новата си любов, но това бе разбито на пух и прах от самата Магдалена Томова.
Блондинката заяви, че тотално е изтрила Алек от съзнанието си. За нея финалът на шоуто е бил повече въпрос на накърнено его, отколкото на изгубена любов.
"Аз него мъж не мога да го нарека, съвсем други са ми представите за мъж. И с времето, когато преодолях гордостта си и обидата, си дадох сметка, че този човек ни е направил услуга на мен и на Надежда", категорична е тя.
Разкрива, че романтичните й мигове с Алек далеч не са били толкова неустоими, защото не се целувал добре.: "Дори в това не го биваше. И ако сте забелязали, през повечето време, от средата на предаването та чак до финала, винаги се целувахме със затворени уста. То се е хванало и от камерите, нямаше страстни целувки с език и прочие. Запитайте се защо?! Ами то е ясно - химията или я има, или не, не може да се имитира".
Малко след шокиращия финал на шоуто гръмна новината, че Маги е намерила любовта на живота си, който я утеши с мерцедес за близо 1 милион лева.българияднес

Публикувана на
13 Юни 2024 година