Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Чии желания ще се сбъднат днес

Видяна: 8280 пъти

Овен
Изчакайте, не проявявайте излишна активност до обед, но каквото си пожелаете може да се сбъдне. Насрочете важните срещи и връзки за следобед, когато с лекота ще се реши имотен спор, ще се направят нужните инвестиции и ще се разберете с всеки по спорните въпроси. Навлизаме в деня на Феникса, възраждат се стари връзки, оформят се и новите лагери на работа и влияние.
Телец
До обед слушайте и попивайте. Лаиците ще ви „снесат” ценна информация в желанието да покажат ниво на компетентност. До утре ще направите силен ход. Възползвайте се от всеки шанс. Подновете ценни връзки и стопирана фирмена дейност. Обадете се на хората, с които смятате да вършите определена работа в екип, да напредвате и заедно да печелите. Стопявате дистанциите и в любовта.
Близнаци
Днес проблемите ще са повече за родените във втората декада. До обед не провеждайте срещи и нищо не споделяйте. Всяка информация е ценна, печелят тези, които имат очи и уши навсякъде. Ден на петела, който се пъчи и опитва да направи впечатление на кокошките, но някой отстрани вече се готви да го сготви. За следобед отложете срещите с изпитани и доказани близки и партньори.
Рак
Още със ставането си пожелайте нещо и то ще се сбъдне. До обед не започвайте нищо, което не сте сондирали с партньорите си. Следобед се включват в действие енергии на дълбоко и фино душевно ниво. Ще намерите верния подход към всеки, независимо колко объркана е ситуацията. Добре е до утре на обед да уточните позициите си в работата, по имотните дела и по общите сметки.
Лъв
Денят може и да не тръгне по правилата, но със сигурност ще продължи по вашите. До вечерта подновете стари връзки и привлечете партньори от миналото, с които заедно сте работили и направили пробив в чужда среда. Стоплят се и отношенията с роднини, лесно ще се стигне и до разрешение на имотен спор. До утре на обед всичко ще се прави на светло, после ще ни обгърне мрака на недоверието.
Дева
Каквото си пожелаете до обед ще се сбъдне. Не бързайте с инициативите, проучете добре как стоят нещата и какви са изискванията в посоката, към която насочвате интереса си. Следобед пътувайте, водете преговори с роднини и се опитайте да стопите дистанциите от миналото. Може да се поднови и стопирана фирмена дейност. Някой прехвърля собствености и права на децата.
Везни
Всяко обаждане сутринта цели да ви провокира към споделяне на планове и намерения. Не давайте излишна информация както за себе си, така и за близък. За следобед планирайте срещи с роднини и преговорите по имотни и наследствени дела. Родените в първата декада получават до дни изгодна оферта и в бизнес план. Променят се нагласите, успявате да привлечете точните хора.
Скорпион
Днес сте свързващото звено между други двама, а така владеете и тайните им и може да направлявате ситуацията в изгодна за вас посока. До обед си пожелайте нещо и ще го имате. Ден на вербалната магия. За следобед насрочете срещи с тези, които искате да спечелите на своя страна. Може да се споразумеете и с роднини по спорните дела. До утре на обед осъществете изгодна сделка.
Стрелец
Днес и родените във втората декада са подложени на натиск и агресивна конкурентна атака. Нищо важно да не се споделя, пазете си документацията и личните данни. Каквото се развали трудно ще се оправи. Тенденцията е към проблеми с близките и децата. До утре на обед положете усилия да стоплите отношенията и да направите жестовете, които се очакват от вас.
Козирог
Днес и родените във втората декада имат своя шанс да напишат името си на алеята на славата, да подпишат изгодни договори и да уредят желаното финансиране. От обед до утре на обед лесно се подновяват стари връзки, привличат се стари приятели и се сключват изгодни споразумения с роднините. Бъдете делови, но не и приказливи. Всеки споделен факт ще обслужва конкуренцията.
Водолей
До обед клюката наврежда на личните ви и професионални връзки. Не вярвайте на обещания, на усмивки и сълзи. Проверете всяка информация преди да започнете нови начинания и да направите своите предложения. Важните срещи насрочете за следобед, когато може да се разберете с роднини по спорните въпроси и да привлечете нужните ви спонсори. До утре на обед постигате съгласие.
Риби
Родените във втората декада са пред тежък избор. Не коментирайте живота и проблемите си пред колеги и потенциални конкуренти. Към обед ще намерите правилното решение и ще постигнете нужния компромис. Проблемът е, че и утре ще трябва да продължите с компромисите и така ще останете привързани към поетите отговорности. Определете крайни срокове на ангажираност.
telegraph.bg

Публикувана на
13 Юни 2024 година