Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Как можахте да ги вкарате тези в парламента!?

Все по-големи и по-брутални клоуни влизат в българската политика, което още и още деформира и обезценява смисъла на политическата система. Българската политическа система е толкова опорочена, че продължава да се нагъва и да показва дебилна проектност по един безобразен начин.

Калина АНДРОЛОВА
Водещата от НОВА за „Величие“: „Те защо останаха така невидими?“. Ами защото са изкуствено вдигнати нагоре, затова.
Българските „елити“ продължават да произвеждат малки партийни групи от психически деформирани или агентурни лица, които могат да ползват както им е необходимо! За бухалки на политическия терен, за реванш към други партии, за объркване на картите вътре в парламента, за междупартиен рекет и изговаряне на това, което нормалното партийно възпитание не може да изговори, за патерици, за хаос, за изземване на пространство и пр.
Конструкторите създават инженерни проекти особено през т.нар. психиатричен вот, през който изпускат напрежението от обществото!
След всеки пореден парламентарен вот става още и още по-зле с прокситата.
Ванчето се беше надула като балон, че има някакво голямо значение, пренебрегвайки факта, че на кметските избори беше изкуствено „произведена“ като бухалка срещу ПП. София й била тясна, искала да лети в космоса! Е, видяхме нейния полет.
Корнелия Нинова приключва БСП, загубата на БСП на този вот директно инжектира и почти манифестира бъдещата партия на Радев! Радев ще изглежда като Дън Сяопин на фона на отвращението, което идва от поредните клоунски, зависими и агентурни продукти като „Величие“.
Как може да вкарате тези случайници в парламента! Що ги произвеждате тези?!
Стига сте джуркали купените гласове толкова неграмотно, толкова безотговорно, толкова безродно, толкова безперспективно и загробващо! Унищожихте България!
На България й е нужен просветен и умерен антиглобализъм, консерватизъм и
Не може България да се управлява само от патронажния, купения, корпоративния, насочвания и телевизионно-пропагандния вот! Трябва да има и елемент на демокрация! Защото в стремежа си за безпросветен контрол, ще станете жертва на случайни възможности, които ще отприщят изключителна омраза. Не пренебрегвайте тази опция. Вие сами я извиквате.
„Величие“ е поредната глупост, която закопава България. Те са добили популярност на фона на критичната международна ситуация и на вълната на проруското говорене, но сега заявяват, че няма да се занимават с външна политика. Явна подмяна!
Не ви ли свети червената лампа?! /афера, със съкращение, заглавието на Пловдивмедия

Публикувана на
11 Юни 2024 година