Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Лили и Кичка скарани заради мъж

„Не съм вземала любовника на Лили Иванова – Личо Китариста. С този човек изобщо не се познаваме и дори никога не съм го виждала на живо“, категорично заяви Кичка Бодурова. Коментарът ѝ бе по повод разкрития, че Лили ѝ била обидена, задето Кичка откраднала една от големите ѝ любови Личо. Двете звездни колежки във времето са забърквани неведнъж в различни пререкания.
За никого не е тайна, че в по-младите си години Лили преживява бурен любовен роман със Стоунса. В него се влюбва след развода си със съпруг номер 3 – Янчо Таков. На финала на връзката им обаче се разделят скандално, а през годините Личо си е позволявал неведнъж да коментира нападателно примата.
Кичка, която отбеляза 50 години на сцената, сподели, че друга любов на най-голямата ни естрадна певица съхнел по нея.
„Вторият съпруг на Лили – Иван Пеев, много ме харесваше, но отношенията ни винаги са били само професионални. Там, където си вадя хляба, не допускам никакви лични отношения. Още в началото на кариерата ми изпях неговата емблематична песен „Големят час“, която пея и досега. Работила съм с Пеев и като композитор и музикант. Имали сме турнета заедно в България и Германия. За пръв и последен път той влезе в зала 1 на НДК като мой гост на последния ми концерт“, разкрива Бодурова. Самата Лили Иванова неведнъж е споделяла, че Иван Пеев е „най-голямата ѝ любов“.
Естрадната прима има три официални брака, както и още публични връзки с известни музиканти. Но Лили никога не е крила, че в сърцето ѝ е успял да се настани само Пеев, а всички останали мъже, появили се в живота ѝ след него, са били обикновени заместители.
Иван Пеев си отиде от този свят през 2018 г., а Лили Иванова публикува тяхна обща снимка във фейсбук профила си и написа „Почивай в мир, Ванко!“.
Техният брак е предшестван и донякъде провокиран от любовната история на Здравко Радоев и Лили. Пианистът и певицата се залюбват малко преди примата да срещне Иван Пеев, но докато е все още омъжена за първия си съпруг – д-р Георги Павлов от Перник, за когото твърди, че никога не е обичала.
По време на брака им обаче Иван Пеев гледа на примата с пренебрежение, като често дори си позволява да я унижава публично. След едно такова унижение по време на концерт Лили гони Иван от сцената. Следва развод, а по-късно композиторът се жени за изключително популярната по онова време певица Светла Стоева. Въпреки всичко остава в приятелски отношения с Лили до смъртта си, като постепенно се превръща в най-близкия човек в живота ѝ.ретро

Публикувана на
11 Юни 2024 година