Новина от категория Пловдив
Архив на публикациите

Пловдив става диско столица за два дни

Второто издание на Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s) е на 23 и 24 юни 2024г., когато в Пловдив пристигат култовите SNAP, EAST 17, NO MERCY и DR. ALBAN. Летният театър на „Бунарджика“ ще се превърне в неповторима дискотека на открито, а легендите ще нажежат сцената и публиката, като я предизвикат да танцува, да пее и да се забавлява.
Началото и в двете вечери е от 20:30часа. Старт на фестивала на 23 юни ще дадат SNAP и EAST 17. Втората вечер, 24 юни, ще продължи с участието на NO MERCY и DR. ALBAN. За доброто настроение ще има и DJ парти под звездите.
Пловдивската публика ще се увери, че диското не е изчезнало - напротив, то преживява един нов период на възход и модификация и в никакъв случай не е за подценяване. Още с първото си издание през 2023г., фестивалът буквално нажежи до краен предел емоционалната публика в две поредни вечери на Античния театър с концертите на LA BOUCHE и невероятните KOOL & THE GANG. Тази година, второто издание на фестивала е подчинено отново на тази невероятна епоха в музиката, която е оставила трайна и незабравима следа в музикалната култура на три поколения.
Билетите за Disco Music Fest: Back to the '80s ('90s) се продават в мрежата на Ивентим в цялата страна, в Пловдив - каса МаскАрт в ДК „Борис Христов“, Билетен център пред Община Пловдив, в Туристически информационен център на пл. Римски стадион, каса на Античен театър и онлайн на Eventim.bg. Билетите са еднодневни, а за най-верните фенове са пуснати в продажба и двудневни билети. Организаторите са обявили вече и лятно намаление на цените.

Публикувана на
11 Юни 2024 година