Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 5900 пъти

Овен
Днес се печелят съюзници по всички направления на живота. Символ на деня е табуна волни коне, които тичат в една посока следвайки изпитаните водачи. Дава се клетва за вярност, сключените споразумения ще са от полза за всички преговарящи. Важното е да се мисли и действа екипно и да се направи връзка с тези, с които вървите в една посока. Лъжите носят провал.
Телец
Тежък и рисков ден за родените в първата декада. Луната навлиза в Лъв и сключва пречупващ аспект с Марс от Телец. Конкуренцията ви се обединява, сключват се договори, правят се ходове целящи да бъдете отстранени от хранилката. Доверете се на инстинктите и ако започнете да правите нещо несъзнателно продължете в тази посока. Днес не се пълнее, хапнете си сладко.
Близнаци
Днес е важно да отстояваш принципите си независимо какво се случва и какви проблеми и пречки изникват по пътя ви. Подайте ръка и приемете протегнатата. Денят е добър да договаряне, за сключване на споразумения и за робота в екип. Тръгнете в посоката, която ви привлича, не правете компромис с вътрешното си усещане, избирайте и храната си по чувство.
Рак
Контролирайте емоцията, изглаждайте споровете. Луната от Лъв е в конфликт с Марс от Телец. Време е за добре премислени ходове, за среща с точните хора и за приключване на вредни контакти. Изисква се принципна позиция и политика. Който шикалкави, ще си остане с празни ръце и наранено сърце. Може да участвате като посредник при преговорите на други двама. Нужен е нов съюз.
Лъв
Не планирайте лични и делови срещи рано сутринта. Ограничете контактите, особено с хора, които отдавна действат против вашите интереси. Родените в първата декада са в по-неблагоприятна позиция. Марс е в конфликт с Луната и със Слънцето на родените до 1 август, може да попаднете под агресивно влияние. Следобед ситуацията се обръща във ваша полза и интерес.
Дева
Днес може да се окажете свързващото звено между други двама. Участвайте във всяка предложена сделка и уговорка, търсете начин да седнете до основните фигури, които дърпат конците. Днес лагерите се оформят, търсят се съюзници и хора като вас, които не се плашат от работата. Ден на протегнатите ръце, всеки контакт е ценен и носи перспектива в работата и любовта.
Везни
Заложете днес основните репери на бъдещите връзки. Протегнете ръце, работете в екип и ще постигнете взаимно изгодни цели. Ден на Еднорога-символ на честната политика и на отговорностите ни един към друг. Не си позволявайте лъжи, изберете посоката и хората, към които имате особена притегателна сила и чувствате близки. Хапнете си без ограничения, днес не се пълнее.
Скорпион
Родените в първите дни на Скорпиона попадат под негативното въздействие на Марс и Луна от Телец и Лъв. Очертават се конфликти, проблеми при пътуване и делови контакти. Една лъжа ще развали дългогодишни връзки. Денят изисква честна игра и политика и дано може да си го позволите в тези трудни времена. Всеки компромис ще носи загуби на влияние, позиции и ресурси.
Стрелец
Взетите днес и утре решения ще ви извадят от кризата и ще помогнат да постигнете голяма част от амбициите си. От първостепенно значение е да се действа и говори открито, да се води честна игра и политика и да не се подхожда с лъжи към бъдещите партньори в работата и в бизнеса. Пропадат връзки основани на лъжи и подмолни игри. Сключените на честна основа съюзи ще имат далечна перспектива.
Козирог
Ден за търсене на съюзници. Всичко може да се постигне, ако сте верни на принципите си и на обещанията, които давате за бъдещата си работа и лични връзки. Бъдете активни, делови и търсещи. Ще спечели този, който играе по правилата и се раздава в името на общото благо. Днес и храната изцяло се усвоява от организма и се превръща в енергия. Колкото и да изядете няма да напълнеете.
Водолей
Днес в хороскопа ви действа тежък кармичен кръст. В неблагоприятна позиция са родените в първата декада. Добре е да наведете глава докато бурята отмине. Направете компромисите, които се очакват от вас, подайте ръка и се съюзете с тези, които биха ви подсигурили гърба. Няма да мине без предателства и раздели, но точно това ще покаже къде са истинските приятели и къде ви е мястото.
Риби
Марс вече е в Телец, амбициите се насочват към големите печалби. Всеки мисли и действа за пари, а някой за много пари. Може да получите изгодни предложения и да се включите в печеливши проекти. Днес е време за обединение на интереси, за преговори, за сключване на нови договори и съюзи. Който излъже ще излъже себе си. Не се ограничавайте в храната, днес не се пълнее.
telegraph.bg

Публикувана на
10 Юни 2024 година