Новина от категория Бг клюки
Архив на публикациите

Грахич се омъжи изненадващо

Нов живот за певица на Слави. Бившата вокалистка на Слави Трифонов и Ку-Ку бенд Цветелина Грахич съобщи неочаквана новина, която изненада дори голяма част от нейните близки приятели. Босненката съобщи за най-големия обрат в личния й живот, предаде БЛИЦ.
Грахич вече е в отбора на омъжените жени. На 6 юни тя и приятелят й Кристиян са сключили брак и са си разменили красиви златни халки, които да им напомнят за брачния обет, който са си дали пред Бог.
Цвети и нейният любим споделиха кадри с пръстените и по този начин обявиха голямата новина. Но не става въпрос за типична сватба, тъй като отсъства булчинска рокля, костюм, ритуали, гости, забава и т.н. Просто са решили да се венчаят нестандартно и без излишен шум. И така се оженили по дънки. Тази практика е доста модерна в последните години.
Самата Грахич е споделяла в свое интервю, че мечтае за голяма и шумна сватба. Техни приятели се надяват, че все пак младоженците ще организират забава, каквато повелява за изпълнители от техния жанр.
„С него се разбираме прекрасно, може би само в студиото се караме, когато записваме нещо и всеки си казва мнението, но през останалото време просто сме еднакви”, призна неотдавна в свое интервю Грахич по повод Кристиян.
Певицата признава, че фейсбук ги е запознал случайно. На десетия ден двамата заживяват заедно. „Поканих го на гости и той дойде с едно малко куфарче, аз се уплаших, защото сме едва в началото, но така си и остана вкъщи и сега живеем заедно”, споделя Цвети.

Публикувана на
08 Юни 2024 година