Новина от категория Скандално
Архив на публикациите

Всяко ергейчене за три дни

След като разкри скандалната схема на финала на "Ергенът", Мариела Нордел не спря дотук! След интервюто, което доскорошният най-желан тв ерген Алек Младенов даде в ефира на bTV, тя не издържа и направи нов, още по-пиперлив коментар по негов адрес.
Ето какво гласи поста на кулинарката във фейсбук, провокирал вълна от реакции:
"Доста нагличко интервю на #Ергенът в #предиобед!
Въпреки че няколко пъти ергенчето изрази бейско пренебрежение към раята и как не го интересувало мнението на публиката, да му напомня, че точно зрителите му заработиха тлъстия хонорар! Та, щом се е хванал на медийното хоро, ще играе до край!
Като медиен специалист оценявам интервюто му тази сутрин като провал.
Обикновено на жените се дава съвет "бъди красива и мълчи", но в случая тук важи "докато си отвори устата, подозирахме, че е тъп, но щом заговори, вече не се съмняваме".
Ергенчето направи няколко мечешки услуги и на благодетеля си Радо, и на цялата гилдия от риалити формати.
То, горкото, без да иска, тази сутрин, открито изплю, че всичко е нагласено, предварително договорено и то е успяло, "да вземе най-добрите за себе си условия".
Оправдаваше се постоянно с дежурното "на никого не съм давал празни обещания", което не е истина, защото три месеца предъвкваше с кого и как си и с кого не си представя живота.
Доказа, че всичките нескопосно изрецитирани от него високомудрени фрази, са му продиктувани от сценаристите в слушалката, защото на живо ръси само глупости и гледа лошо.
Ако наистина иска до края на живота си да е Алек Младенов, а не Алек ергейчето, единственият начин е да прекрати всяко общение с медиите и да остави шумотевицата да се разсее от само себе си. Всяко ергейчене за три дни!", завършва Нордел поста си в мрежата./show.blitz.bg

Публикувана на
21 Май 2024 година