Новина от категория България
Архив на публикациите

Ясновидка с мрачна прогноза

Остават броени дни до преполовяването на 2024 г. Какво ни се пише в бъдещето занапред разкрива пророчицата от Варна Мариана Николаева. Тя е победителка във втория сезон на риалитито „Ясновидци“, участник е и в редица тв състезания за феномени в чужбина.
- Г-жо Николаева, безпрецедентни слънчеви изригвания видяхме през последните дни. Гледката от северните сияния, стигнали доста на юг, бе красива, но доста от т. нар. посветени хора на планетата са силно притеснени. Визирам пророчествата, в това число и библейски, че странни небесни явления ще предшестват идването на Антихриста и Апокалипсиса. Трябва ли да се притесняваме?
- Не знам защо Антихриста все го очакват да влезе във физическо човешко тяло. За мен това е някаква тъмна сила, енергия, която тласка човечеството по лош път. А знаменията за това се наблюдават в последно време и слънчевите изригвания са само едно от цялата поредица. Тук можем да поставим още зачестяване на наводненията, земните трусове и ред други неща.
Ако гледаме по-близкото бъдеще обаче, за мен притеснителното е, че тези космически бури се отразяват на цялата биосфера. От една страна е засегнато здравословното състояние на хората със силно главоболие, проблеми с кръвното налягане, зачестяват инфаркти, инсулти в световен мащаб.
От друга страна, не е добре изучена връзката как изригванията влияят на природата и зачестилите катаклизми.
- Значи вие виждате връзка между слънчевата активност и геомагнитните бури, от една страна, с аномалиите в климата и природните катаклизми, от друга?
- Да, зачестяват бурите, наводненията досущ потопи, както и други природни катаклизми като земетресенията. Кога са били толкова чести трусовете – всичко това са знамения за Апокалипсиса. Ето сега имаше изригвания и след това тръгнаха леки трусове и у нас.
А ще ги има още в Турция, Япония и Китай. В Индия, макар и по-късно, ще има голямо земетресение. Ами невижданите наводнения в Казахстан и в Русия – цели градове изселиха там. Всичко е свързано - нашата планета и Вселената са един организъм.
- Друг апокалиптичен сценарий, този път научен, гласи, че мощна магнитна буря може скоро да отвее озоновия слой на планетата, да падне магнитният ни щит и човечеството да живее нощем заради непосилната радиация денем. Провиждате ли такова бъдеще?
- Поне аз не виждам да се сбъдне този сценарий скоро. Ако това се случи, нашата цивилизация няма да оцелее, дори да се скрие под земята. Няма да има какво да ядем, структурата на въздуха, който дишаме, ще се промени също.
От друга страна, и сега слънчевата радиация е завишена доста. Човек обаче си мисли, че като не го вижда нещо, то значи не съществува, а това е погрешно мислене. Реално слънчевата активност оказва влияние на гравитацията, въздуха, водата, растенията, всичко.
За щастие защитното поле на планетата още дълго ще ни пази, защото ще станем като Марс. Там преди много години магнитният щит е паднал заради някаква аномалия в комбинация с метеоритен дъжд. Виждам, имало е живот, вода, съоръжения, различни пирамидални структури, а след това планетата се е превърнала в пустиня.
- Излиза, че сме марсианци - животът да не би оттам да е посят на Земята?
- Видовете – животински и растителни, които в момента са на нашата планета, идват от 3-4 други планети, не са само от една. .
- Как ще коментирате свидетелствата на космонавти, виждали НЛО под формата на ангелоподобни същества в орбита?
- В нашето измерение ангели няма. Имайте предвид, че има успоредни измерения на това, в което съществуваме, и там има чудни създания и невъобразими форми на живот.
- Ако се върнем на нашата планета, какво време предвиждате през пролетта, ще има ли наводнения, бури?
- Според това, което ми диктува дарбата, в глобален аспект годината е доста опасна. Както тече уж спокойно, и тръгват наводнения, някъде трусове, на друго място бунтове, дават се самолетни и влакови катастрофи. Много по-често тези неща ще се случват от останалите години. Нашата страна е застрашена от пожари и наводнения.
- Доста напечено се очаква да стане и покрай предизборната кампания, която вече тръгна за национален и Европарламент, ще има ли вадене на компромати?
- То не остана вече кого да арестуват и компрометират. Всички кирливи ризи си извадиха, че даже започнаха да си измислят и нови. Въобще всичко скрито отдавна вече е явно – хората да решават според своята съвест.
Според мен булката и младоженецът накрая пак ще искат да играят заедно хорото. Разликата е, че в Народното събрание ще влязат по-малко партии от предишния път.телеграф
.

Публикувана на
20 Май 2024 година