Новина от категория Хороскоп
Архив на публикациите

Как ще започнем новата седмица

Видяна: 5480 пъти

Овен
Ден на сърцето и любовта. От особена важност е да се смирите, да намалите претенциите и да направите жестовете, които другите очакват от вас. Подкрепете близък в нужда, обгрижете родителите, спонсорирайте начинанията на децата. Който работи само за личния си успех и кариера нищо няма да постигне. Луната е в опозиция на Марс от Овен, проявената агресия ще ви изолира.
Телец
На обед Слънцето напуска Телеца, побързайте с исканията, явете се на конкурси преговаряйте с шефове и потенциални партньори в бизнеса. Направете нужните резервации, купете билет, уговорете сделки. До края на седмицата вие определяте правилата и се намесвате активно в живота на другите. Днес и длъжници ви се издължават, връщат ви дължими пари и услуги.
Близнаци
На обед Слънцето навлиза в Близнаци. Време е да почерпите, ще имате много поводи за това. До края на седмицата Венера и Юпитер ще навлязат в Близнаци, ще застанат в шпалир пред големите ви амбиции за професионална реализация. Чака ви успешна кариера, любов и финансиране на важните начинания. Днес открехвате вратата към личната си мисия. Не отклонявайте покани, водете преговори.
Рак
Ден на сърцето и сърдечните работи. Никъде не отивайте без подарък и мил жест на внимание. Сега е момента да се сближите с тези, с които времето и обстоятелствата са ви разделили, а болезнено чувствате липсата им. На обед Слънцето навлиза в знака на Близнаците, а вие навлизате в сатурнова дупка. Търсете нов подход в новата ситуация, някой играе опасни двойнствени игри.
Лъв
Ден на любовта и сърцето, съветът е да се включите в благотворителни инициативи, така и вие ще станете обект на подкрепа и може да получите търсеното финансиране на амбициозните проекти. Днес не може да очакваш да вземеш, да получиш и да реализираш ползи, ако не се погрижиш за нечий интерес. Излезте от лъвската си кожа, обгрижете тези, на които в бъдеще ще може да разчитате.
Дева
До обед обирате овациите. Представете готовите проекти, кандидатствайте за финансиране. От обед Юпитер навлиза в конфликтните ви Близнаци. Появява се сянка в отношенията, усеща се хладния полъх на отчуждението, а в следващите дни кризата може да се задълбочи в служебен или емоционален план. Не може да се стои дълго време на кръстопът, време е да изберете новата посока.
Везни
Слънцето навлиза в хармоничните ви Близнаци, а до събота Венера и Юпитер ще го последват. В живота ви ще се появи шанс способен да промени съдбата ви в желаната посока. В следващите месеци в ръцете ви ще се съсредоточи повече власт и юридически възможности. И в любовта излизате на светло, уточнявате отношенията и поставяте личните си изисквания.
Скорпион
От днес на обед Слънцето навлиза в Близнаци и вече няма да ви гледа в опозиция. Поне един дразнител или конфликт ще изчезне от живота и работата ви. Ще спечелите на своя страна важни съюзници и сътрудници. Бъдете внимателни, добре обмислете на кого да се доверите. Време е за жестове на внимание, изчакате с амбициозните инициативи. Проучвайте пазара, правете планове.
Стрелец
От днес Слънцето ще ви гледа в опозиция от Близнаците. В живота и работата ви се появява силен фактор, с когото трябва да се съобразявате. Ограничава се полето ви на действие и инициатива. Време е да се печелят нови съюзници и сътрудници за съвместна защита в кризата. Направете жестове, обгрижете тези, които в бъдеще ще се грижат за вас, ще бъдат дясната ви ръка и желания партньор.
Козирог
Родените в третата декада да не бягат от отговорностите си. Днес може да получите жестове, придобивки и пари от тези, които подкрепите в труден за тях момент. Ако нищо не получите, това е индикация, че до момента прекалено сте искали и сте притискали потенциалните си покровители. Време е за ответни жестове на внимание, за реалистична преценка и преоценка на ценностите.
Водолей
Слънцето навлиза в Близнаци. Ще се отвори втори фронт за личната ви инициатива вече без присъствието на хора-прилепала, които да изсмукват силите и ресурсите ви. Планирайте и старт на самостоятелен бизнес след 25-и. Тогава вече и Венера, и Юпитер ще са в Близнаци, а това трио ще помогне да изсвирите с публичен успех песента на личната си и професионална амбиция.
Риби
Днес е време да подкрепите тези, които в миналото са ви подкрепяли. Ден на сърцето, връщат се жестовете на внимание и обич. И на работното място подкрепете инициативата на колега, не влизайте в пререкания с шефовете и бъдете готови на компромис в името на общата игра и битка. В такъв ден амбициите трябва да се смирят. Вечерта се приберете с желан подарък.
telegraph.bg

Публикувана на
20 Май 2024 година